ΚΡΙΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας ο οποίος από τη μία θα σου προσφέρει ευκαιρίες να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο το οποίο θα σου τραβήξει την προσοχή, από την άλλη όμως είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια προβλήματα στην επικοινωνία προκαλώντας ανάμεικτα συναισθήματα. Στις 8/2 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο τα αισθηματικά σου ζητήματα είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα αρχίσουν να βελτιώνονται αισθητά. Λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 16/2 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου τονίζοντας για ακόμη μία φορά επαγγελματικά ζητήματα. Πρόσεξε καθώς αυτά μπορεί να γίνουν αιτία είτε να παραμελήσεις το ταίρι σου είτε να παραμελήσεις σε γενικότερο πλαίσιο την προσωπική σου ζωή. Από τις 18/2 ο Ερμής θα περάσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργώντας παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Ένα πρόσωπο του παρελθόντος μπορεί να κάνει την εμφάνιση του, όμως προσπάθησε να μην επενδύσεις επάνω του αν δεν σου αποδείξει με πράξεις αυτά που λέει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Φεβρουάριος έρχεται με πολύ καλή διάθεση για εσένα καθώς η επαφή με φίλους σου και οι νέες γνωριμίες που μπορούν να έρθουν μέσω εκείνων δεν θα σου αφήσουν περιθώρια να μην περάσεις καλά. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 8/2 είναι πιθανόν να παρατηρήσεις πως θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποια δεδομένα τα οποία δεν γνώριζες. Απόφυγε τις παρασκηνιακές ενέργειες -μιας και θα έχεις την τάση- καθώς είναι καλύτερο να είσαι ξεκάθαρος απέναντί στο ταίρι σου. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 16/2 σε καλεί να δραστηριοποιηθείς σε ομαδικές δραστηριότητες καθώς αυτό θα γίνει αιτία για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα. Το δεύτερο μισό του μήνα και συγκεκριμένα από τις 18/2 ο Ερμής θα περάσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων και είναι πιθανόν να δημιουργήσει επικοινωνιακά προβλήματα. Αυτά θα επηρεάσουν είτε τη σχέση με το ταίρι σου είτε μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα και είναι πιθανό να οφείλονται σε παρεμβολές προσώπων του περιβάλλοντος σου. Προσπάθησε να διαφυλάξεις την προσωπική σου ζωή αν θέλεις να υπάρξουν μπερδέματα σε αυτή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Φεβρουάριος δείχνει πως δεν μένει τίποτα κρυφό και αυτό είναι κάτι που θα σε ακολουθεί και στα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Είναι πολύ πιθανόν να νιώθεις πως είσαι συνεχώς εκτεθειμένος απέναντι στο ταίρι σου ή σε κάποιον που σε ενδιαφέρει και αυτό θα δημιουργήσει μία άβολη κατάσταση. Από τις 8/2 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού θα είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει και ιδιαίτερο ρόλο σε αυτό θα παίξουν και τα φιλικά σου πρόσωπα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να θυμάσαι πως το ταίρι σου θέλει την προσοχή σου, διαφορετικά θα είναι εύκολο να ξεκινήσει τα παράπονα. Στις 16/2 ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνοντας πως το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι ιδιαίτερα ερωτικό για εσένα. Οι ερωτικές περιπέτειες είναι πιθανές και το θέμα έγκειται στο πως θα τις διαχειριστείς. Στις 18/2 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο κάποιες «εκκρεμότητες» που έχεις με ζητήματα του παρελθόντος. Επίσης μπορεί να φέρει δυσκολία στην επικοινωνία με το ταίρι σου και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές προκειμένου να ξεπεραστεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα αυξηθούν οι πιθανότητες να έρθεις κοντά με κάποιο πρόσωπο που συναντάς στον επαγγελματικό σου χώρο ή θα έχεις μαζί του ένα επαγγελματικό ραντεβού. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τα μέσα του μήνα είναι πιθανό να φέρει και ένα πρώην σύντροφό σου ξανά στο διάβα σου όμως θα πρέπει να σκεφτείς αν αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία! Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 8/2 αυξάνει τις πιθανότητες να ξεκινήσεις μία σχέση με ένα πρόσωπο που είτε έχεις τα ίδια επαγγελματικά ενδιαφέροντα είτε βρίσκεστε στον ίδιο επαγγελματικό χώρο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός περισσότερο κατά το δεύτερο μισό του μήνα καθώς από τη μία η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 16/2 και από την άλλη η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 18/2 δείχνει πως η επικοινωνία δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Είναι πιθανό να προκύψουν διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και σε εκείνο τις οποίες δεν θα έχεις την όρεξη αλλά ούτε και την υπομονή να διαχειριστείς. Ακόμα και αν νιώθεις πως ο σύντροφός σου είναι εριστικός μαζί σου, προσπάθησε να συζητήσεις τα παράπονα σου πριν αποφασίσεις να ξεκινήσεις πόλεμο!

ΛΕΩΝ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που θα δημιουργήσει κινητικότητα στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να φέρει είτε νέες γνωριμίες είτε παλαιότερες, οι οποίες τώρα θα ξανακάνουν την εμφάνισή τους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 8/2 μπορεί να φέρει έναν έρωτα από μακριά ή να δημιουργήσει τις κατάλληλες συγκυρίες για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο σε ένα ταξίδι. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου στις 9/2 κάνει επιτακτική την ανάγκη να δεις κάποια πράγματα τα οποία επιμένεις να αγνοείς και μετά να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις. Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 18/2 στο ζώδιο των Ιχθύων και θα δημιουργήσει την κατάλληλη ευκαιρία σε εσένα που θέλεις να προσεγγίσεις ξανά ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Αν δεν είναι κάτι τέτοιο στα σχέδιά σου να θυμάσαι πως δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο του παρελθόντος, κάτι το οποίο θα σου φέρει αναμνήσεις από τη σχέση σας. Καλό θα ήταν να είσαι πολύ προσεκτικός πριν πάρεις αποφάσεις για τα προσωπικά σου ζητήματα, καθώς θα είναι εύκολο να παρασυρθείς από έντονα συναισθήματα τα οποία δεν θα σου αφήσουν καθαρή σκέψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας ο οποίος χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς οι πλανητικές μετακινήσεις και οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν κατά τη διάρκειά του μπορεί να δημιουργήσουν ζητήματα επικοινωνίας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 8/2 δημιουργεί ένταση και πάθος και αυτά θα είναι τα δύο κύρια χαρακτηριστικά που θα χρωματίσουν την αισθηματική σου ζωή το επόμενο διάστημα. Σε συνδυασμό με τον Ερμή ο οποίος θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στις 18/2 στο ζώδιο των Ιχθύων μπορούμε να πούμε πως αυτός ο μήνας θα φέρει πίσω ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Πριν αποφασίσεις σχετικά με αυτό θα πρέπει να σκεφτείς αν είστε σε μια φάση της ζωή σας που ζητάτε τα ίδια πράγματα, καθώς αυτός ο μήνας υπόσχεται ερωτικές περιπέτειες και πάθος όμως δεν υπόσχεται τόσο εύκολα σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η έλλειψη επικοινωνίας θα επηρεάσει τη διάθεσή σας καθώς θα δημιουργεί αντιπαραθέσεις συχνά-πυκνά. Αν καταφέρεις να ξεπεράσεις το «σκόπελο» που λέγεται «πρόβλημα στην επικοινωνία» τότε θα έχεις κερδίσει στα σημεία.

ΖΥΓΟΣ

Ο Φεβρουάριος σου δημιουργεί τη διάθεση να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου τον Κριό στις 8/2 τονίζοντας την ανάγκη σου να μοιραστείς πράγματα, σκέψεις και συναισθήματα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σε βάλει στη διαδικασία να ξεκινήσεις μία σχέση μαζί του, όμως χρειάζεται ισορροπία καθώς θα έχεις την τάση να δώσεις πολλά χωρίς να περιμένεις κανένα αντάλλαγμα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 18/2 θα επηρεάσει την επικοινωνία μεταξύ σας ιδιαίτερα αν μοιράζεστε και δουλειές της καθημερινότητας. Προσπάθησε να μην μεταφέρεις την ένταση της καθημερινότητας στο σπίτι, γιατί θα είναι εύκολο να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 16/2 σε καλεί να δραστηριοποιηθείς και να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε δραστηριότητες μαζί με τον σύντροφό σου διαφορετικά θα είναι εύκολο να τη διοχετεύσεις στα νεύρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας ερωτικός μήνας ξεκινά καθώς ο Φεβρουάριος δείχνει πως θα τα έχει όλα, νέες γνωριμίες, έρωτες έντονα συναισθήματα και φλερτ! Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 8/2 δεν θα σου αφήσει ελεύθερο χρόνο για την προσωπική σου ζωή και θα πρέπει να είσαι αρκετά εφευρετικός ώστε να μην αφήνεις τις ώρες που θα έχεις για εσένα να περνούν ανεκμετάλλευτες. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να αναθερμάνεις το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος από τα μέσα του μήνα και έπειτα ο Ερμής θα περάσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων και η αισθηματική σου ζωή θα παρουσιάσει «ποικιλία». Μία επιστροφή ενός πρώην συντρόφου, μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που υπάρχει έλξη μεταξύ σας ή μία νέα γνωριμία είναι μέσα στα σενάρια αυτής της περιόδου. Σε συνδυασμό με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των ιχθύων στις 19/2 δείχνει πως τα αισθηματικά σου ζητήματα θα σε κρατούν σε εγρήγορση καθώς θα υπάρχει κινητικότητα σε αυτά. Οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι αρκετές όπως και οι θαυμαστές σου, το θέμα είναι να κάνεις εσύ την επιλογή που θεωρείς κατάλληλη και να μην παρασυρθείς από πρόσκαιρα συναισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε οτιδήποτε σχετίζεται με το χώρο που ζεις, για αυτό αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δεν αποκλείεται να αρχίσεις να συζητάς με τον σύντροφό σου αλλαγές που αφορούν το σπίτι σας. Από τις 8/2 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για εσένα που είσαι ελεύθερος, το οποίο θα έχει αρκετές νέες γνωριμίες, διασκέδαση και φλερτ. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 9/2 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου σε συμβουλεύει να μην περνάς από την μία κατάσταση στην άλλη και να αφήνεις εκκρεμότητες καθώς αργά ή γρήγορα θα τις συναντήσεις ξανά μπροστά σου. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ζώδιο των Ιχθύων από τις 18/2 μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να αρχίσεις να θυμάσαι παρελθοντικά γεγονότα που σχετίζονται με το ταίρι σου. Καλό θα ήταν να το αποφύγεις καθώς το πιο πιθανό είναι να αρχίσεις να θυμάσαι πράγματα τα οποία θα σε εκνευρίσουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες καθώς θα έχεις αρκετές κοινωνικές υποχρεώσεις οι οποίες θα αποτελέσουν μία πολύ καλή «πηγή» για αυτές. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 8/2 σου δημιουργεί την ανάγκη να μάθεις λίγο καλύτερα το ταίρι σου και δεν αποκλείεται να πιάσεις τον εαυτό σου να αναζητά χρόνο με το σύντροφό σου αποκλειστικά για τους δυο σας, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Από τα μέσα Φεβρουαρίου και συγκεκριμένα από τις 16/2 η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί μία περίοδο κατά την οποία θα είναι εύκολο να εκνευριστείς. Ακόμα και αν ο σύντροφός σου δεν σου δώσει αφορμές εσύ θα τις δημιουργήσεις προκειμένου να υπάρξει ένταση. Αυτό μπορεί να είναι κάτι που θα κάνεις ασυνείδητα όμως θα έχει επιπτώσεις στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος από τις 18/2 που ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανόν να έχεις νέα από ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Μάλιστα είναι πολύ πιθανόν αυτά τα νέα να έρθουν από ένα πρόσωπο του κοινού σας περιβάλλοντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα επικεντρωθείς σε ανθρώπους οι οποίοι σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια και αποπνέουν σταθερότητα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 8/2 δείχνει πως θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέα πρόσωπα χωρίς αυτό να σημαίνει πως όλα τα πρόσωπα θα αποτελούν «καλή περίπτωση» για εσένα. Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα το οποίο θα κάνει τη διαφορά και θα σε βάλει στη διαδικασία να το γνωρίσεις καλύτερα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 9/2 σε καλεί να κρατήσεις ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου -ή σε κάποιον που θα ήθελες να γίνει σύντροφός σου- καθώς θα είναι εύκολο να χαθούν. Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 18/2 στο ζώδιο των Ιχθύων για αυτό το δεύτερο μισό του μήνα μπορεί να επικρατήσει μία γενικότερη ασυνεννοησία στην προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να μην την εντείνεις ανοίγοντας ζητήματα του παρελθόντος και θέματα που έχουν κλείσει.

ΙΧΘΥΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο το παρελθόν και το παρόν θα μπλέκονται συχνά, για αυτό χρειάζεται προσοχή εκ μέρους σου προκειμένου να μην επικεντρωθείς στο παρελθόν «χάνοντας» το παρόν. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σου από τις 18/2 δείχνει πως πιθανόν να αρχίσεις να σκέφτεσαι την επιστροφή σε μία σχέση του παρελθόντος. Αν έχεις ήδη βρει ένα νέο σύντροφο απόφυγε «πισωγυρίσματα» καθώς αποτελούν ρίσκο και πολύ πιθανόν το ρίσκο να μη σου βγει όπως έχεις κατά νου. Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες προς το τέλος του μήνα, για αυτό σκέψου αν αξίζει να επενδύσεις ξανά σε μία παλαιότερη. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται κατά τη διάρκεια του μήνα στο ζώδιο του Κριού δείχνοντας πως θα έχεις μία ροπή σε παρασκηνιακές ενέργειες, κάτι το οποίο είναι «επικίνδυνο» αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Η ειλικρίνειά θα είναι πολύ βοηθητική για την προσωπική σου ζωή και για τη σχέση σου. Από τις 19/2 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιό σου και θα ξεκινήσει μία περίοδος κατά την οποία θα είναι εύκολο να ενθουσιάσεις κάποιον που θα γνωρίσεις, καθώς θα έχεις τον τρόπο να προβάλλεις την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου.

Πηγή: myastro.gr