Σε ένα ματς που τόσο ο Εθνικός Σκουλικάδου και ο Παναγρινιακός έπαιζαν την παραμονή τους, έμειναν στο 0-0, ενώ στο επίκεντρο ήταν ο διαιτητής κ. Χρονάς (Αχαΐας) λόγω γκολ των γηπεδούχων που ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η διοίκηση των γηπεδούχων σε έξαλλη κατάσταση φώναξε στην διαιτητική τριάδα για την επίμαχη φάση τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα φάουλ και το γκολ έπρεπε να μετρήσει κανονικά.

Μάλιστα χρειάστηκε και η παρέμβαση της αστυνομίας προκειμένου οι διαιτητές να φύγουν από το γήπεδο, με τους διοικούντες αλλά και παρευρισκόμενους φιλάθλους να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται ιδιαίτερα έντονα για το γκολ που ακύρωσε στην εκπνοή της συνάντησης.

Να πούμε ότι η επίμαχη φάση ήταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Λιβέρη με τον Μαρούδα να σκοράρει, ενώ την ίδια ώρα ο Καντάνης του Παναγρινιακού έπεσε στο χορτάρι με τον διαιτητή να σφυρίζει την παράβαση και τον πάγκο του Εθνικού Σκουλικάδου όπως και τους διοικούντες να φωνάζουν για το ακυρωθέν γκολ.

Από εκεί και πέρα μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς κλασικές ευκαιρίες, το Σκουλίκάδο είχε ευκαιρία στο 57′ μετά από φάουλ του Λιβέρη, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να σκοράρουν, ενω ούτε στο 59′ ο Τσουκαλάς και στο 82′ ο Ελέζι κατάφεραν να σκοράρουν.
Στο 85′ και ο Ουατάρα είχε χαμένη ευκαιρία, ενώ φτάσαμε στις καθυστερήσεις για να μπει το γκολ αλλά να ακυρωθεί για επιθετικό φάουλ, με τους γηπεδούχους να το αμφισβητούν έντονα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ (Καραμαλίκης Στ.): Χατζιλάρι, Νικολακόπουλος, Ελέζι, Λιβέρης, Μούστα, Λυρτζής, Τσουκαλάς Β. (86′ Περιστέρης), Μπλάντζιος, Ουατάρα, Κακολύρης Τ., Μαρούδας Μ.

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Ξανθόπουλος Βασ.): Κοντογιάννης, Σωτηρόπουλος, Γκόλιας, Βασιλόγιαννης, Φραγκούλης, Καντάνης, Τσακνής (53′ Τσοπανάς), Πατίλας (56’λ.τρ Βαλαβανίδης), Κατσής (77′ Κούσης), Μήλιος, Σκιαδάς

Πηγή: imerazante.gr