Την αναβολή του αυριανού αγώνα με την Ξάνθη, τις προβλεπόμενες κυρώσεις άμεσα στην ακριτική ΠΑΕ της οποίας έχει ανακληθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής της από την ΕΕΑ για τη μη ενημέρωση της αλλαγής στη μετοχική της σύνθεση, και την έκτακτη συνεδρίαση του συνεταιρισμού ζητά με εξώδικο του προς την Λίγκα η ΠΑΕ Πανιώνιος!

Ως γνωστόν εκτός από την πολυιδιοκτησία που έχει η Ξάνθη με τον ΠΑΟΚ υπάρχει ξεκάθαρη απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και για το μετοχικό της ακριτικής ΠΑΕ, την αλλαγή που έγινε στην μετοχική της σύνθεση χωρίς να δηλωθεί όπως οφείλει στην ΕΕΑ.


Δέκα βράδια μετά την ΕΕΑ και όποιος καταλαβαίνει τι γίνεται, παρακαλείται να σηκώσει το χέρι του.

Για αυτό ακριβώς τον λόγο, όπως αποφάσισε η ΕΕΑ παμψηφεί (5-0) έχει ανακληθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής της Ξάνθης στο πρωτάθλημα. Με απλά λόγια η Ξάνθη δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, η τιμωρία είναι ξεκάθαρη και είναι υποβιβασμός.

Παρόλαυτα, όλες αυτές τις μέρες από τις 27 Ιανουαρίου που έγινε γνωστή η απόφαση της ΕΕΑ η Λίγκα κάνει πως δεν καταλαβαίνει!

Η Ξάνθη συμμετείχε κανονικά την προηγούμενη αγωνιστική και ετοιμάζεται να παίξει και αυτή που έρχεται.

Ο Πανιώνιος που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς βάση των κανονισμών και παλεύει για να σωθεί όντας αυτή την στιγμή στην τελευταία θέση της βαθμολογίας ζητά το αυτονότητο. Να τηρηθούν οι νόμοι και οι κανονισμοί!

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


to10.gr