Την ήττα με 1-2 γνώρισε ο Παναγρινιακός από τον Τηλυκράτη Λευκάδας στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου. Και τα 3 γκολ του παιχνιδιού σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος το οποίο ήταν και το διάστημα που παίχθηκε αρκετά καλό ποδόσφαιρο.

Ο Παναγρινιακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι απείλησε στο 2′ με σουτ του Μανιώτη ενώ στο 5 ο Τσάκνης πέτυχε το 1-0 μετά από κόρνερ του Βασιλόγιαννη. Στο 8′ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με εξ επαφής κεφάλια του Μανιώτη μετά από νέα ασίστ του Βασιλόγιαννη και να αποκρούει ο Παρδαλός. Ο Τηλυκράτης απάντησε με εντυπωσιακό τρόπο στο 10′ και σουτ στο αριστερό παραθυράκι του Μανιάτη, με τον Περιστέρη να κάνει το 1-1. Ο ρυθμός δεν έπεσε με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και στο 33′ ο Τηλυκράτης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σοροβού και το Νιφορόπουλο να ευστοχεί και να διαμορφώνει το 1-2.
Στο δεύτερο μέρος οι πολλές αλλαγές και από τους δύο προπονητές έριξαν το ρυθμό χωρίς να υπάρχει η μεγάλη φάση με τους κ.κ Παντζιαρά και Ξανθόπουλο να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.
ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Ξανθόπουλος): Μανιάτης, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Λίτσος, Σωτηρόπουλος, Καντάνης, Τσάκνης, Μανιώτης, Βασιλόγιαννης, Μήλιος, Τσοπανάς. Αγωνίστηκαν και οι Φραγκούλης, Κοντογιάννης,Τσακανίκας, Παλιάτσας, Μουχάνης, Αντωνόπουλος, Γιαννόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Καρκαλής
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Παντζιαράς): Παρδαλός, Παπανίκου, Καταγής, Κατσογιάννης, Γιαννιώτης, Σκιαδάς, Νιφορόπουλος, Σοροβός, Γκουντρουμπής, Ζδράβος, Περιστέρης. Αγωνίστηκαν και οι Τακίδης, Αγρογιάννης, Μπεκατώρος, Μπαλαούρας, Βάννας, Τόσκα, Χαλκιόπουλος, Κατσής, Εμβραίζογλου, Κόκα.

Φωτο αρχείου