Τη νίκη με 2-1 πήρε ο Παναγρινιακός σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη την Κυριακή στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου με αντίπαλο τον Απόλλων Πάργας. Το συγκρότημα του Βασίλη Ξανθόπουλου μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο 20′ σε ανατροπή του Τσοπανά από τον τερματοφύλακα Κωνσταντάκο, μετά από κεφαλιά-πάσα του Τσιούνη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσάκνης ο οποίος έγραψε το 1-0.

Ο Παναγρινιακός πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 28′ μετά από υπέροχο συνδυασμό Τσάκνη και Γκόλια με τον τελευταίο να σεντράρει και με καλοζυγισμένη κεφαλιά ο Κοντογιάννης έκανε το 2-0.

Η ομάδα του Απόλλων Πάργας αντέδρασε πριν την ανάπαυλα με εξαιρετικό σουτ του Φράγκου έξω από την περιοχή που έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Μπαλάφα μειώνοντας σε 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναγρινιακός έκλεισε τους χώρους στην προσπάθεια των παιχτών του κ. Βέρμπη για ισοφάριση με αποτέλεσμα να παραμείνει το 2-1 έως το σφύριγμα της λήξης από τον κ. Καζανά.

Παναγρινιακός: (Β. Ξανθόπουλος): Μπαλάφας, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Λίτσος, Καντάνης, Μανιώτης, Πατίλας, Κοντογιάννης, Τσιούνης, Τσάκνης, Τσοπανάς. Αγωνίστηκαν και οι Βασιλόγιαννης, Παλιάτσας, Τσακανίκας, Μουχάνης, Κάππας

Απόλλων Πάργας: (Ελ. Βέρμπης): Κωνσταντάκος, Κωνσταντίνου, Σαράκης, Διαμαντής, Πάκος, Φράγκος, Μπέλλος Χρ., Γεωργάκης, Ντόκος, Παπαρούνης, Μπέλλος Αλ. Αγωνίστηκαν και οι Σιδέρης, Παππάς, Βασιλείου, Ράμμος, Ζέρης, Σκάρπος, Σακκάς και Κωσταμένας.