Το κλίμα εορταστικό και  η συμμετοχή του κόσμου ανέλπιστη!

Πλήθος κόσμου, άνθρωποι κάθε ηλικίας, κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία Αγρινίου την Πέμπτη 3/12/2015, στην έναρξη των φετινών Εορταστικών Εκδηλώσεων, στην Φωταγώγηση  του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.
Στην πλημμυρισμένη με χαρούμενη και διασκεδαστική μουσική εκδήλωση που  ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ο Δήμαρχος Αγρινίου  κ. Γιώργος Παπαναστασίου άναψε τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, με τη βοήθεια των παιδιών και κήρυξε την έναρξη μιας Γιορτής που θα διαρκέσει έως τις 2 Ιανουαρίου 2016.
Μια Γιορτή με δράσεις που προετοιμάστηκαν με μεράκι, κέφι, διάθεση για δουλειά και προσφορά, από όλους τους εργαζόμενους στο Δήμο και τους Εθελοντές, μακριά από σπατάλες, με σεβασμό στο πνεύμα των Χριστουγέννων και των καιρών και με  στόχο να μεταδώσει το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα, πρωτίστως στα παιδιά αλλά και στους μεγαλύτερους καθώς και σε όσους επισκεφθούν το Αγρίνιο τις ημέρες των εορτών.
Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου,  η πλατεία «γέμισε» από τους ήχους του ακορντεόν, της  Παιδικής  Χορωδίας της Κ.Ε.Δ.Α, τις μελωδίες της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου και παράλληλα μετατράπηκε σε μια  μεγάλη πίστα που υποδέχθηκε τους λάτρεις  του χορού. Τα ξωτικά τραγούδησαν και χάρισαν μοναδικές στιγμές με τις εκπλήξεις τους, το τρενάκι κατέπληξε τους πάντες από  την πρώτη του βόλτα και  η  χαρά κυριάρχησε και ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα μικρών και  μεγάλων.
Ο ουρανός φωτίστηκε από τα πολύχρωμα ιπτάμενα  φαναράκια που συνόδευσαν τη φωταγώγηση του δέντρου δημιουργώντας μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, διαδίδοντας ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας, ειρήνης, και επιστροφής στις αξίες.


Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαναστασίου
ευχαρίστησε τους παριστάμενους  και κυρίως τα παιδιά για τη μεγάλη τους συμμετοχή στην εκδήλωση , έστειλε μήνυμα αγάπης, ενότητας και αλληλεγγύης προς όλους, τονίζοντας ότι το Αγρίνιο σε πείσμα των καιρών έγινε  φωτεινό, γιορτινό και αισιόδοξο!