Η ΑΕΚ από τον Γιώργο Αθανασιάδη περιμένει πρόταση με μεγάλο ποσό, ώστε να τον παραχωρήσει, μιας και δύσκολα θα επιστρέψει στην ΑΕΚ….

Ο Γιώργος Αθανασιάδης είναι μία από τις πηγές που περιμένει έσοδα η ΑΕΚ.

Παίζει δανεικός στην Σερίφ Τιρασπόλ, η οποία έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Champions League με τον Ελληνα γκολκίπερ να είναι πρωταγωνιστής.

Η ΑΕΚ από τον Αθανασιάδη περιμένει πρόταση με μεγάλο ποσό, ώστε να τον παραχωρήσει, μιας και δύσκολα θα επιστρέψει στην ΑΕΚ.

Οι Μολδαβοί υποστηρίζουν ότι ο Αθανασιάδης μπορεί να φύγει από την Σέριφ, τονίζουν ότι η ελληνική ομάδα ζητά ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ και ότι μια ρωσική ομάδα ενδιαφέρεται έντονα.

Συγκεκριμένα το «Futbol Moldavo» γράφει: «Το μέλλον του Αθανασιάδη μπορεί να είναι μακριά από την Μολδαβία. Η Σέριφ ήθελε να τον αγοράσει το καλοκαίρι για 200 χιλ. ευρώ, όμως η ΑΕΚ αρνήθηκε, μια κίνηση που αποδείχθηκε σωστή.

Η ΑΕΚ πιστεύουν τώρα ότι θα μπορέσουν να τον πουλήσουν με 2 εκατ. ευρώ. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες ότι μια πλούσια ρωσική ομάδα παρακολουθεί τον Αθανασιάδη, προς το παρόν όμως δεν έχει κάνει κάποια επίσημη πρόταση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αθανασιάδης θα παραμείνει στην Σέριφ έως το και τον Ιούνιο του 2022».

sportime.gr