ΚΡΙΟΣ

Θα προχωρήσετε σε μια εκτίμηση των ανθρώπων και των καταστάσεων και, με γνώμονα το δικό σας καλό και εξέλιξη, θα πράξετε τα δέοντα. Ευκαιρίες θα υπάρξουν για νέες συνεργασίες και επενδύσεις που θα βελτιώσουν το εδώ και τώρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κοινωνικοποιηθείτε σωστά και ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες με άτομα με τα οποία, όχι μόνο έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα αλλά νιώθετε και απόλυτα πνευματικά και ενεργειακά ευθυγραμμισμένοι μαζί τους. Εστιάστε στο μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνετε επαγγελματικές αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την οικονομική σας πραγματικότητα και να λάβετε την αναγνώριση που θέλετε ενώ η βελτίωση των οικονομικών σας θα σας βοηθήσει να πάρετε ανάσες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πλησιάσετε συναισθηματικά περισσότερο το ταίρι της καρδιάς σας και θα εμβαθύνετε στη μεταξύ σας σχέση. Αρκετοί θα αποφασίσετε να μάθετε κάτι καινούριο ή να κάνετε ένα ταξίδι. Εύνοια έχετε σε σπουδές και μετακινήσεις.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν ευκαιρίες για επενδύσεις και νέες συνεργασίες που θα βελτιώσουν τα έσοδά σας. Γενικά, θα εστιάσετε σε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα, θεραπευτικές πρακτικές και την εμφάνισή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εκφράστε τα συναισθήματα και τις ανάγκες σας στο ταίρι σας και επιδιώξτε, ταυτόχρονα, μια πιο πνευματική σύνδεση, εκτός από τη σωματική, μαζί του. Νέες συνεργασίες και σχέσεις βρίσκονται, για κάποιους από εσάς, προ των πυλών.

ΖΥΓΟΣ

Θα βρείτε την αρμονία και την ισορροπία που αναζητείτε, τόσο σε επίπεδο καθημερινής ρουτίνας και εργασιακών σχέσεων, όσο και προσωπικής ζωής. Οι καλές οικογενειακές σχέσεις θα βοηθήσουν και τη δική σας συναισθηματική ανάπτυξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εκφράστε με σαφήνεια τα συναισθήματά σας σε ρομαντικό, και όχι μόνο, επίπεδο και μοιραστείτε τα δημιουργικά ταλέντα σας με τους άλλους καθώς το, γεμάτο από ιδέες, μυαλό σας αναζητά τρόπους εκτόνωσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γεγονότα που θα συμβούν θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις ισορροπίες σας και να διατηρήσετε αρμονικές σχέσεις με τους οικείους σας. Τα οικονομικά σας θα δεχθούν τις θετικές ενέργειες της όψης, ενώ εύνοια θα έχουν όσοι από εσάς εργάζονται από το σπίτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ενισχυμένη αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με την ανάγκη έκφρασης της δημιουργικότητάς σας θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο αποτελεσματικοί σε θέματα επαγγελματικά και προσωπικά. Θετικές εξελίξεις αναμένονται σε ό,τι από κοινού με αδέρφια διαχειρίζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα εστιάσετε, τόσο στις προσωπικές αξίες σας, όσο και στη βελτίωση της οικονομικής σας πραγματικότητας. Γεγονότα που θα συμβούν θα σας προσφέρουν ψυχική ικανοποίηση, ασφάλεια και σταθερότητα. Να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και θα ασχοληθείτε και με τη βελτίωσή του. Επίσης, θα νιώσετε την ανάγκη σύνδεσης με ομοϊδεάτες και γενικά με άτομα με τα οποία πιστεύετε ότι από κοινού μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά.

Πηγή: myastro.gr


Ακολουθήστε το agrinio24.gr στο GoogleNews. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή!!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.