ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δ.Σ. ΔΟΞΑΣ

Με λύπη μου είδα σε ενημερωτικό site ότι η Ε.Ε. που τυχαίνει να είμαι τακτικό μέλος για δεύτερη συνεχή θητεία, ότι αποφάσισε το ελεγκτικό όργανο τη διεξαγωγή έκτακτης Γεν. Συνέλευσης και εκλογές για τη Δευτέρα 26-09-2022, κάτι που δεν ισχύει για τους εξής λόγους:

1. Ως μέλος του Δ.Σ. της ΕΕ, ποτέ δεν ενημερώθηκα, ούτε συγκλήθηκε το όργανο, ούτε και συναίνεσα, για τη σύγκλησης άλλου οργάνου της ΔΟΞΑΣ (της Γ.Σ.), όταν μάλιστα είναι γνωστό ότι, μετά την παραίτηση των μελών του Δ.Σ. του σωματείου, προβλέπεται συγκεκριμένη νομική διαδικασία δια του Πρωτοδικείου.

2. Σε ποιο πρακτικό φαίνεται ότι αποφασίσαμε να γίνει Γεν. Συνέλευση και δεν το γνωρίζω;

3. Μια πιθανή πλαστογραφία και αντιποίηση συμβόλων, τίτλων και θεσμών, πρέπει να γνωρίζουν οι συντάκτες της πρόσκλησης οτι επισύρει ποινικές ευθύνες.

Τέλος καταδικάζω αυτή την παρανομία, επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου ως μέλος της ΕΕ και ζητώ το ίδιο να κάνουν και τα τακτικά – ενεργά μέλη του Ομίλου.

Αν δεν μπορούν κάποιοι να τρέξουν μην θέλουν από τους άλλους να κάνουν σημειωτον.

Υ Γ. 1. Με εκπλήσσει επίσης και το γεγονός πως ο Πρόεδρος Κοινότητας παραχώρησε την αίθουσα, για παράνομη πράξη χωρίς την υπογραφή των μελών της Εξ. Επιτροπής.

Υ Γ. 2. Κάνω έκκληση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας να επιστρέψουν στην Ομάδα, γιατί αυτή θα υποστούν πρώτη τις συνέπειες της διάλυσης, εμείς τα ζήσαμε όλα αυτά.

Υ.Γ.3. Οφείλουν κάποιοι φίλοι και παλιοί αθλητές, να ζητήσουν συγνώμη από τον άνθρωπο που μας ενέπνευσε να βοηθήσουμε να αναγεννήσει τη ΔΌΞΑ.

Δείτε το τεράστιο έργο με το Ηλεκτρονικό Μητρώο, όταν σωματεία εθνικών κατηγοριών είναι ακόμα έξω, παράλληλα θα υπάρχει η ετήσια χρηματοδότηση από τη ΓΓΑ, όπως διακήρυξη ο αρμόδιος υπουργός.

agriniogoal.gr