Μπορεί η ιαπωνική Custom Works Zon να απέκτησε τη φήμη της «πειράζοντας» αμερικανικές cruiser, «παπάδες» άρχισε όμως να κάνει όταν έβαλε τις BMW στο στόχαστρο.

Και έκανε τόσο καλή δουλειά που η ίδια η BMW την εξουσιοδότησε πέρυσι να φτιάξει ένα πρωτότυπο γύρω από τον «R18» κινητήρα των 1.800 κυβικών.

Η CW Zon παρουσίασε προσφάτως μια νέα custom BMW δημιουργία, ένα φουτουριστικό roadster ντυμένο με ανθρακόνημα. Και το είπε Stealth Crow.

H Stealth Crow ξεκίνησε ως BMW K1600 B του 2019, η θηριώδης εξακύλινδρη Βagger των 1.649 κυβικών και των 160 αλόγων δηλαδή. Την οποία έγδυσαν εντελώς από τα πλαστικά της οι δύο μηχανικοί που απαρτίζουν τη CW Zon και αντικατέστησαν τα πάντα με ανθρακόνημα.

Το γερμανικό «τέρας» δέχτηκε το φοβερό ιαπωνικό άγγιγμα σε μια δραστική μεταμόρφωση που την έκανε ακόμα πιο σπορ.

Custom είναι πια τα περισσότερα μέρη, καθώς πολλά άλλαξαν ακόμα και θέση. Custom είναι η ουρά, custom οι εξατμίσεις, custom το εμπρός φτερό, custom ακόμα και η βάση της πινακίδας.

Η μοτοσικλέτα απέκτησε με τη δραστική ανακατασκευή των 3 μηνών εντελώς sportbike στιλ και η Stealth Crow θα παρέχεται σύντομα ως kit μετατροπής για την K1600 B, αξίας 30.000 δολαρίων (27.000 ευρώ)…

newsbeast.grΠηγή