Το VAR έχει φέρει πάρα πολλές αντιδράσεις σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, με πολλούς ανθρώπους να ζητούν την κατάργησή του ή αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του.

Στην Αγγλία υπάρχει έντονη δυσφορία από πολλές αποφάσεις των διαιτητών και οι ομάδες φέρεται να έχουν προτείνει κάτι, το οποίο θα… ταράξει τα νερά.


Δέκα βράδια μετά την ΕΕΑ και όποιος καταλαβαίνει τι γίνεται, παρακαλείται να σηκώσει το χέρι του.

Πιο συγκεκριμένα, ρεπορτάζ των Times αναφέρει πως οι αγγλικοί σύλλογοι έχουν ζητήσει από τους αρχιδιαιτητές του πρωταθλήματος να μετράνε κανονικά τα γκολ έπειτα από χρήση VAR, όταν ο εκτεθειμένος επιθετικός είναι έως 10 εκατοστά μπροστά από τον προτελευταίο αμυνόμενο.

Ό,τι και αν αποφασιστεί πάντως, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει από φέτος, καθώς δεν μπορούν να γίνουν τροποποιήσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ό,τι γίνει, αν γίνει, θα αφορά την επόμενη χρονιά.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί πως η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος στην Premier League θα ολοκληρώνεται ξανά την 1η Σεπτεμβρίου και όχι με την έναρξη του πρωταθλήματος, όπως γινόταν τα τελευταία 2 χρόνια. Αυτό αποφασίστηκε από τις ομάδες την περασμένη Πέμπτη (6/2).

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…to10.gr