Σε καλή κατάσταση αλλά με κάποια συμπτώματα που θα τον οδηγήσουν στο νοσοκομείο για εξετάσεις, βρέθηκε ο 57χρονος από το Κάτω Σαμικό Ηλείας, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Ο άνδρας, πριν εξαφανιστεί είχε δηλώσει σε συγγενή του ότι πήρε δηλητηριώδες φάρμακο με σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του και υπήρξε κινητοποίηση για τον εντοπισμό του.

Ο 57χρονος, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ilialive.grεντοπίστηκε ζωντανός στο διπλανό χωριό.

Φαίνεται είχε κινηθεί από το σπίτι του στο Κάτω Σαμικό βόρεια προς το Σαμικό, σε απόσταση περίπου 2-3 χιλιομέτρων. Εκεί φέρεται να είχε κρυφτεί, ενώ τον αναζητούσαν στην περιοχή αστυνομικοί και πυροσβέστες.

Τον 57χρονο εντόπισε εποχικός πυροσβέστης που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, και υπηρετεί στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρεστένων. Αμέσως ειδοποίησε Αστυνομία και Πυροσβεστική που έφτασαν στο σημείο και επιβεβαίωσαν την ταυτότητα του άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ η κλινική εικόνα του άνδρα ήταν σχετικά καλή αφού εμφάνισε μόνο κάποια συμπτώματα πόνου στην κοιλιά, τα οποία αναμενόταν να τον οδηγήσουν στο νοσοκομείο για εξετάσεις, ωστόσο το μυστήριο παραμένει για το αίτιο που τον οδήγησε να κρυφτεί στο διπλανό χωριό με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί τόσο η αστυνομία όσο συγγενείς και κάτοικοι του χωριού.

cnn.gr