Ρελάνς με Μεντόσα στη Νίκαια, μετά την επιστροφή Άοσμαν στην Τουρκία! Ολο το στόρι με τον Αργεντίνο!

Ο Ιωνικός κινήθηκε αστραπιαία μετά την αποχώρηση Άοσμαν, κλείνοντας τον mvp του Παναιτωλικού, Χαβιέρ Μεντόσα!

Ο Αιας Άοσμαν επιστρέφει στην Τουρκία. Ο Ιωνικός τον περίμενε, αλλά ο ποδοσφαιριστής τα… γύρισε και δεν ανανέωσει. Στη Νίκαια δεν τα έβαψαν «μαύρα» και κινήθηκαν άμεσα για τον αντικαταστάτη του, υπογράφοντας τον Χαβιέρ Μεντόσα.

Mvp του φετινού Παναιτωλικού,  αλλά η προσπάθεια των ανανεώσεων στο Αγρίνιο, μέχρι στιγμής και μοναδική εκκρεμότητα για να σωθεί κάπως η παρτίδα ο Νίκος Καρέλης!

Ο Μεντόσα είχε πρόταση από τον Παναιτωλικό, αλλά δεν τον ικανοποίησε και αποφάσισε να μην συνεχίσει στο Αγρίνιο, πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν ήταν στα χρήματα που ήθελε. «Έσκασε» η Ρίγα από τη Λετονία με διετές συμβόλαιο και συνολικές απολαβές 480 χιλιάρικα!

Ο Μεντόσα ήταν κυριολεκτικά με τις βαλίτσες στο χέρι για να ταξιδέψει στη Λετονία,  όταν χτύπησε το τηλέφωνο του και στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν άνθρωπος του Ιωνικού.

Η πρόταση ουσιαστικά που του κατέθεσαν οι Νικαιώτες έγινε αμέσως αποδεκτή. Και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime ήταν ελάχιστα καλύτερη από εκείνη που του κατέθεσε ο Παναιτωλικός.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του να μείνει στην Ελλάδα και να υπογράψει στον Ιωνικό, ο εκπρόσωπος του, αλλά και το γεγονός ότι θα μείνει στην Αθήνα. Πιο εύκολα τα πράγματα στην πρωτεύουσα, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την οικογένεια του.

Ο Ιωνικός έκανε ένα μεγάλο deal, διασκεδάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τις (χαμένες) εντυπώσεις από την αποχώρηση Άοσμαν!

sportime.gr