Οι διαφοροποιήσεις που έρχονται στη Νις επηρεάζουν σε ένα βαθμό πιθανές πωλήσεις που θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός και γενικώς τον μεταγραφικό δίαυλο με Super League 1.

Ο Ολυμπιακός γνώριζε από πρώτο χέρι πως η Νις ήταν μία από τις ομάδες που κοίταζε συχνά πυκνά τη βιτρίνα του. Σε σημείο που να υπάρχει υπαρκτό σενάριο να παραχωρήσει κάποιον εκεί. Αυτό πλέον χλομιάζει…

Ανακατατάξεις προαναγγέλλουν τα γαλλικά ΜΜΕ στη Νις που την τελευταία στιγμή κατόρθωσε και κέρδισε το εισιτήριο για το Conference League. Και έχασε στον τελικό Κυπέλλου από τη Ναντ.

Όλα αυτά στην πρώτη σεζόν του Κριστόφ Γκαλτιέ, του προπονητή δηλαδή που τη σεζόν 2020-21 είχε οδηγήσει τη Λιλ στην κατάκτηση της Ligue 1.

Και τι μας νοιάζει εμάς μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος. Μας νοιάζει. Ανάμεσα στις αλλαγές, ίσως η πιο κομβική, θεωρείται ως δεδομένη μάλιστα, η αποχώρηση του Ζουλιέν Φουρνιέ από τη θέση του Sports Director.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τρίτης και η στήλη «Agent Greek», ο Φουρνιέ έχει άρρηκτους δεσμούς με την Ελλάδα και την οποία επισκέπτεται όχι μόνο για επαγγελματικούς λόγους.

Και φυσικά είναι γνώστης της ποδοσφαιρικής αγοράς, άσχετα αν η Νις επί εποχής του (τα τελευταία 3 χρόνια δηλαδή) δεν έχει αποκτήσει παίκτη από Ελληνική ομάδα.

Η Νις λοιπόν με τον Φουρνιέ έχει δείξει ενδιαφέρον για τους Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά και Σισέ χωρίς να ήταν δεδομένο πως θα προχωρούσε στο παρασύνθημα.

Ο Φουρνιέ πάντως τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήρθε στην Ελλάδα και είδε ματς από κοντά. Αν λοιπόν γίνει πραγματικότητα η αποχώρησή του, τότε αλλάζουν τα δεδομένα για τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ειδικά αν τη θέση του πάρει, όπως λέγεται, ο πρώην Sports Director (για μια 6ετία και άμεσος συνεργάτης του Κλοπ) της Λίβερπουλ, ο Μάικλ Έντουαρντς.


Πηγή