Τον τελευταίο χρόνο έχουν αναβιώσει αρκετές κουπ από το παρελθόν, όπως οι curtain bangs, δηλαδή οι μακριές φράντζες με χωρίστρα στη μέση και το shag. Το ίδιο συμβαίνει και με τα αξεσουάρ μαλλιών, όπως τα scrunchies, τις στέκες και τα τεράστια κλάμερ. Ωστόσο, η σταθερή αξία των κουπ που δε φεύγει ποτέ από τη μόδα, γιατί προσαρμόζεται στις τάσεις της κάθε εποχής είναι το αγαπημένο καρέ. Οι παρακάτω εκδοχές που έχουν κάνει θραύση στα social media, είναι τόσο εντυπωσιακές, που θα μας κάνουν να επισπεύσουμε το ραντεβού μας με τον κομμωτή. Και επιπλέον θα μας απαλλάξουν από το θερμό στάιλινγκ.

#Midi Bob

Αναμφισβήτητα ένα πολύ κομψό και βολικό κούρεμα. Πρόκειται για μία τετραγωνισμένη κουπ που ταιριάζει σε κάθε σχήμα μαλλιών και αναδεικνύει τον λαιμό. Ταυτόχρονα όμως είναι αρκετά μακρύ ώστε να μπορούμε να το πιάνουμε σε ένα σινιόν τις ζεστές μέρες. Επίσης δείχνει τέλειο σε στεγνά μαλλιά αλλά και σε wet look.

#Γαλλικό Bob

Η έμπνευσή του έρχεται από τα 1920s και 1930s και παραπέμπει στη σταρ της εποχής Λουίζ Μπρουκς, η οποία ήταν από τις πρώτες που το λάνσαρε. Η κουπ φτάνει μέχρι το πηγούνι, οι μύτες στα πλάγια είναι στο ύψος της εξωτερικής γωνίας του στόματος. Ταυτόχρονα, η φράντζα είναι πάνω από τα φρύδια. Είναι ιδανικό για εσάς που έχετε ίσια ή σπαστά μαλλιά.

#Ιταλικό bob

Το λουκ που μοιάζει κάπως με την πρώτη εκδοχή, με τη διαφορά ότι οι άκρες είναι πιο μακριές και ελαφρώς φιλαριστές. Και σε αυτήν την περίπτωση το συγκεκριμένο καρέ αναδεικνύεται στα ίσια ή σπαστά μαλλιά. Διαφορετικά θα χρειαστούμε οπωσδήποτε τη βοήθεια του θερμού στάιλινγκ προκειμένου να πετύχουμε το αποτέλεσμα της φωτό.

#90s bob

Εμβληματικό καρέ που μας θυμίζει την Κίρα Νάιτλι στην ταινία «Κάν’ το όπως ο Beckham». Οπως επίσης και τη Γουινόνα Ράιντερ επί εποχής Τζόνι Ντεπ, την Κάμερον Ντίαζ στο «Κάτι τρέχει με τη Μαίρη» και πολλές ακόμα celebrities που ήταν τότε στο απόγειο της δόξας τους.

#Collarbone bob

Το μακρύ καρέ που φτάνει ως την κλείδα θα αναδείξει κάθε τύπο μαλλιών, και ιδιαίτερα τα σγουρά. Ζητήστε από τον κομμωτή σας να κάνει ένα ελαφρύ φιλάρισμα, ώστε να δώσει σχήμα και όγκο στις μπούκλες.

#Στρογγυλό bob

Άλλο ένα λουκ που αναβιώνει από τα 2010s και που στα σγουρά ή σπαστά μαλλιά δείχνει ιδιαίτερα χαριτωμένο και ταυτόχρονα εντυπωσιακό. Μία ελαφριά κρέμα conditioner σε συνδυασμό με έναν αφρό για μπούκλες θα χαρίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

vita.gr


Πηγή