Η πρόσφατη συνεργασία του πρίγκιπα Καρόλου και της συζύγου του, Καμίλα, με την εταιρεία Meta δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού.

Πιο αναλυτικά, πριν από λίγες ημέρες το βασιλικό ζεύγος επισκέφθηκε τα γραφεία της εταιρείας Meta, που περιλαμβάνει τις εφαρμογές Facebook, Instagram και Whatsapp, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους για την παροχή μαθημάτων εκπαίδευσης για digital marketing προς το κοινό. Ωστόσο, ακόμα κι αν οι προθέσεις και των δύο πλευρών ήταν οι καλύτερες, το κοινό δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός πως ο CEO, Mark Zuckerberg, έχει συνδεθεί με ό,τι χειρότερο υπάρχει στον άγνωστο κόσμο του διαδικτύου, όπως τη διάχυση παραπληροφόρησης και της κουλτούρας του μίσους.

Έτσι, λοιπόν, το ζευγάρι πήρε την απόφαση να επισκεφθεί τα κεντρικά στο Λονδίνο, με αφορμή τη συνεργασία τους, όπου οι εργαζόμενοι τούς έκαναν μία περιήγηση στις εγκαταστάσεις με μηδενικές εκπομπές διοξειδίου, αλλά και παρουσίαση των φουτουριστικών gagdets, μαθαίνοντας για ό,τι καινούριο υπάρχει στην τεχνολογία. Επιπλέον, το βασιλικό ζεύγος έμαθε για τις προσπάθειες της Meta να υποστηρίξει τον ουκρανικό λαό, υπογραμμίζοντας για παράδειγμα την ενέργεια των Πολωνών χρηστών στο Facebook, που φέρνουν σε επαφή τους πρόσφυγες με σημαντικές πηγές.

Ωστόσο, οι χρήστες του Instagram δεν πείστηκαν από τη στάση της εταιρείας, με πολλούς από αυτούς να σχολιάζουν αρνητικά για την απόφαση του πρίγκιπα Καρόλου να συνεργαστεί με τον Zuckerberg. «Δεν είμαι πολύ σίγουρος για τη συνεργασία με τη Meta. Δεν τους αρέσει η αλήθεια», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος δήλωσε πως :«Όχι, δεν θα συνδεθώ στο δυστωπικό ‘metaverse’. Θα ζήσω εκτός σύνδεσης στον αληθινό κόσμο. Ευχαριστώ».

Φυσικά, δεν έλειψαν και οι θετικές αντιδράσεις, με τους φαν να επισημαίνουν το γεγονός πως οι μέλλοντες βασιλείς είναι σε επαφή με τον σύγχρονο κόσμο, όπως ακριβώς έκαναν οι γονείς του πρίγκιπα Καρόλου.

govastileto.gr


Πηγή