Στο μέλλον, το όχι και τόσο μακρινό, πέρα από την ηλεκτροκίνηση στην αυτοκίνηση θα παίξει σημαντικό ρόλο και η βιωσιμότητα. Και έτσι όλοι σχεδόν οι κατασκευαστές παρουσιάζουν τις απόψεις και τα πλάνα τους.

Η Nissan από την πλευρά της παρουσιάζει έως τις αρχές Μαρτίου στον εκθεσιακό χώρο των κεντρικών της εγκαταστάσεων και αναφορικά με το πως φαντάζεται το δικό της μέλλον το Nissan Futures. Όπου την παράσταση κλέβει το πρωτότυπο Max-Out.

Το οποίο είχε εμφανιστεί σε ψηφιακή μορφή πριν από 2 σχεδόν χρόνια, ενώ τώρα εξελίχθηκε σε κανονικό concept. Μάλιστα είναι το πρώτο ρόουντστερ που παρουσιάζει η Nissan μετά το αντίστοιχο 370Ζ.

1675595018 605 Κατά τη Nissan τα ηλεκτρικά σπορ μοντέλα θα είναι σαν

Το Max-Out είναι φυσικά ηλεκτρικό, χωρίς να γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το σύστημα πρόωσής του και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια αίσθηση ελευθερίας στο περιβάλλον με μια δυναμική εμπειρία οδήγησης.

1675595018 359 Κατά τη Nissan τα ηλεκτρικά σπορ μοντέλα θα είναι σαν

Από πλευρά εμφάνισης χαρακτηριστικές είναι οι «καθαρές» γραμμές του αμαξώματος, το μικρό παρμπρίζ, καθώς και το ότι το πίσω μέρος είναι σε μεγάλο βαθμό ένας αντικατοπτρισμός του εμπρός.

1675595019 913 Κατά τη Nissan τα ηλεκτρικά σπορ μοντέλα θα είναι σαν

Στο διθέσιο εσωτερικό εξίσου χαρακτηριστικά είναι τα καθίσματα που δείχνουν σαν να αιωρούνται, ενώ στο ταμπλό υπάρχει μια μεγάλη οθόνη που ενσωματώνει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και την οθόνη του συστήματος infotainment.


cnn.gr