Σε λίγους μήνες θα είναι έτοιμο στη Γλυφάδα το νέο Κέντρο Πολιτισμού και Μουσικής, όπου κατασκευάζεται σε περιοχή πλησίον του παλαιού αεροδρομίου. Το χρονοδιάγραμμα ορίζει αποπεράτωση των εργασιών μέσα στο 2023.

Η Γλυφάδα μέσα στον επόμενο χρόνο θα έχει το δικό της Κέντρο Πολιτισμού και Μουσικής. Ένα έργο που χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και θα εδράζεται στη διασταύρωση των οδών Παναγούλη και Μπακογιάννη.

«Οι εικόνες δείχνουν την ανέγερση του νέου Κέντρου Πολιτισμού Γλυφάδας, ένα υπό κατασκευή καινούργιο τοπόσημο για την πόλη μας» αναφέρει ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

Τι προηγήθηκε; Όλες οι απαιτούμενες μελέτες, το γκρέμισμα παλιών κτισμάτων, διεθνής διαγωνισμός, προετοιμασία φακέλου για εξασφάλιση χρηματοδότησης από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και μια σειρά ακόμα από διαδικασίες.

Θα υπάρχουν αίθουσες για το δημοτικό ωδείο, αίθουσα συναυλιών και άλλους χώρους.  Η Γλυφάδα θα αποκτήσει ένα Κέντρο Πολιτισμού και Μουσικής κάτι που θα μείνει και στις επόμενες γενιές.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Πηγή