Επιτυχημένη εκδήλωση στην Εύβοια με πολλούς καλεσμένους

Ξέρατε ότι η σαρδέλα του ευβοϊκού κόλπου είναι από τις πλέον ξακουστές για τη γεύση της, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ξένες αγορές; Κι όμως, υπάρχουν πολλά ελληνικά προϊόντα που δεν τυχαίνουν ιδιαίτερης προβολής. Αυτό ήρθε να ανατρέψει η χθεσινή πρώτη Γιορτή Σαρδέλας που διοργανώθηκε χθες στη Χαλκίδα και στην οποία πήγε πολύς κόσμος.

Δεν ήταν μια απλή εκδήλωση αλλά είχε πολιτιστικά και ψυχαγωγικά events, είχε γαστρονομικό διαγωνισμό και εργαστήρια μαγειρικής υπό την επίβλεψη του γνωστού σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου και με κριτή τον γνωστό ηθοποιό και συγγραφέα, αντιπεριφερειάρχη στην Αττική, Χάρη Ρώμα. Ο Ρώμας είχε προσκληθεί από την υποψήφια με τη ΝΔ στην Εύβοια, Σοφία Νικολάου με την οποία διατηρούν μακρά φιλία, και στην ομιλία του μάλιστα στήριξε σθεναρά την υποψηφιότητά της.

Στην όμορφη εκδήλωση βρέθηκε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σίμος Κεδίκογλου, η πρώην γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός και πολλοί άλλοι.
Η σαρδέλα της περιοχής εκτιμάται ότι μπορεί να γίνει «top» προϊόν και να κατακτήσει ακόμη περισσότερες αγορές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr


Πηγή