Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, είπε Παραμονή Πρωτοχρονιάς, στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας.

Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα είπε στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα νωρίτερα σήμερα στον Περισσό η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας.

Στη συνέχεια ο κ. Κουτσούμπας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά! Το 2023 να ανατείλει πιο ελπιδοφόρο. Ο ελληνικός λαός μπορεί και πρέπει να παρέμβει στις εξελίξεις, να γίνει ο ίδιος ο πρωταγωνιστής αυτών των εξελίξεων με τους αγώνες του. Γιατί πολιτικοί «σωτήρες», πολιτικοί «μεσσίες» δεν υπάρχουν, μας τελειώσανε. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό στον δρόμο της ανατροπής. Και σε αυτόν τον δρόμο το ΚΚΕ θα βρίσκεται μπροστά με τους αγώνες του, με την πάλη του, μαζί με τον λαό. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά να έχουμε. Καλή δύναμη και υγεία σε όλους και όλες».

Το ΔΣ της Πανηπειρωτικής πρόσφερε στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ευχετήρια κάρτα, αντίτυπα της εφημερίδας και εκδόσεων της Πανηπειρωτικής και παραδοσιακά προϊόντα της Ηπειρωτικής γης, ενώ ο Δ. Κουτσούμπας προσέφερε αναμνηστικά δώρα.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr


Πηγή