Πάει με τον Γκορτσίλα ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Σωστά δεν δόθηκε πέναλτι στον Μάνταλο, border line η φάση με τον Κουλούρη.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ θεωρεί οτι η διαιτησία του Γκορτσίλα στο ΑτρόμητοςΑΕΚ δεν είχε προβλήματα.

«Φωνές» από πλευράς ΑΕΚ για τη διαιτησία Γκορτσίλα στο Περιστέρι και στο ματς με τον Ατρόμητο.

Στο 28′ οι «κιτρινόμαυροι» ζήτησαν πέναλτι για μαρκάρισμα του Ντένιτς πάνω στον Μάνταλο με τον Μακεδόνα ρέφερι να λέει «παίζετε».

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ζήτησαν την αποβολή του Κουλούρη για χτύπημα στον Μάνταλο, φάση που έγινε μπροστά στον 4ο Καραντώνη. Ο ρέφερι έδειξε την κίτρινη κάρτα στον φορ του Ατρομήτου.

Και στις δύο αποφάσεις, ο Λετονός Τρεϊμάνις που ήταν στο VAR, έκανε support στην απόφαση που πήρε ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ βρέθηκε στο στόχαστρο της ΑΕΚ και μέσω επίσημης διαρροής μετά το τέλος του αγώνα.

«Η ΑΕΚ εξακολουθεί να στηρίζει τον κύριο Κλάτενμπεργκ για να δούμε πόσο ακόμα θα συνεχίσει να προκαλεί, να εκτίθεται και στο τέλος να γελοιοποιείται. Συνεχίστε τον έρωτά σας, κύριε Κλάτενμπεργκ!», τόνιζαν από την Ένωση.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, o Κλάτενμπεργκ συμφωνεί με τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο χόρτο από τον Γκορτσίλα.

Τόσο στη φάση του 28′, όπου σύμφωνα με τον Άγγλο, ο Μάνταλος επιδιώκει την ανατροπή, οσο και σε εκείνη στο τέλους του πρώτου ημιχρόνου, για την οποία σύμφωνα με τον επικεφαλής της ΚΕΔ είναι μια περίπτωση border line, Μια… πορτοκαλί κάρτα, που πας με την απόφαση του ρέφερι, όποια και αν είναι αυτή.

sportime.gr