Σε καραντίνα λόγω κοροναϊού έβαλε η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Νιγηριανό Όντιον Ινγκαλό ο οποίος μέχρι και πριν από λίγες ημέρες ζούσε στην Σανγκάη καθώς ήταν παίκτης της Σανγκάη Σενχουά. «Ο Odion θα μείνει στο Μάντσεστερ, γιατί έφτασε από την Κίνα τις τελευταίες 14 ημέρες», δήλωσε ο προπονητής της Μάντσεστερ Ole Gunnar Solskjær στο MUTV.

Ο Όντιον Ινγκαλό δεν θα παρακολουθήσει το προπονητικό καμπ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ισπανία, το οποίο θα έχει διάρκεια έξι ημέρες, επειδή η διοίκηση του συλλόγου ανησυχεί πως τα περιοριστικά μέτρα που λαμβάνονται λόγω του φονικού ιού, δεν θα του επιτρέψουν να επιστρέψει στη χώρα. Ο Νιγηριανός πέταξε από το Μάντσεστερ στην Κίνα την προηγούμενη εβδομάδα. Έχει αποκτηθεί ως δανεικός από την Σανγκάι Σένουα τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών του Ιανουαρίου.


Η τέχνη του μηδέν. Ο Ολυμπιακός μπαίνει στο κρισιμότερο 20ήμερο πριν τα πλει-οφ.

Ο 30χρονος επιθετικός αποκτήθηκε σε διάστημα λιγότερο από 14 ημέρες και η περίπτωση του εμπίπτει στα πρόσωπα που μπαίνουν σε καραντίνα για τον κοροναϊό. Από τη Μάντσεστερ προγραμματίστηκε για αυτόν και την οικογένεια του ένα ειδικό πρόγραμμα παρακολούθησης. Τα μέτρα που θα ληφθούν περιλαμβάνουν το να κάνει μόνος του προπονήσεις και να έχει μόνος του ένα λεωφορείο για τις μετακινήσεις του. «Ήθελε να έρθει στην Ισπανία για το καμπ αλλά πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι το πρωτόκολλο ασφαλείας», είπε ο διευθυντής του συλλόγου και τόνισε πως όλα αυτά είναι προληπτικά μέτρα.

Πηγή: newsbomb.gr

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


to10.gr