Προσοχή εφιστά στους πολίτες ο δήμος Ξηρομέρου εκτιμώντας μάλιστα πως τις επόμενες ημέρες είναι πιθανόν να υπάρχει υγειονομική επιβάρυνση στα όρια του.

Κάνει γνωστό εξάλλου πως λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid στο Νηπιαγωγείο Αστακού, το Τμήμα 1 του Σχολείου τίθεται σε αναστολή λειτουργίας 14 ημερών, εφαρμόζοντας αυτά που συνιστούν τα πρωτόκολλα ενώ θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που προβλέπονται σε αυτή την περίπτωση.

Η ανακοίνωση:

Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους πολίτες, επισημαίνοντας ότι άλλο η χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων και άλλο η χαλάρωση των μέτρων προστασίας.

Στα πλαίσια αναχαίτισης της διασποράς της πανδημίας από κορονοϊού απαιτείται το μέγιστο της υπευθυνότητας από όλους μας. Τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, που τόσο δοκιμάστηκαν το προηγούμενο διάστημα, με την επανέναρξη της λειτουργίας τους δέχονται μεγάλη πίεση.

Πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας και συνέπεια στον εμβολιασμό για να χτίσουμε τους όρους της ασφαλούς μετάβασης.

Τις επόμενες ημέρες είναι πιθανόν να υπάρχει υγειονομική επιβάρυνση στα όρια του Δήμου Ξηρομέρου, δεδομένου του επιδημικού κύματος στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας. Μέγιστη επαγρύπνηση και συνέπεια.

Άλλο η χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων και άλλο η χαλάρωση των μέτρων προστασίας.

agrinionews.gr