Ο Ολυμπιακός κρατάει μικρό καλάθι για τον Σισέ και περίμενει προτάσεις.

Ολυμπιακός: Limit up η μετοχή του Παπέ Αμπού Σισέ. Άλλος παίκτης γύρισε από τη Γαλλία και το 6μηνο στη Σεντ Ετιέν που του έκανε μόνο καλό. Βασικός λογίζεται, πλέον στον Ολυμπιακό, εξαιρετικός και στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με τη Σενεγάλη.

Τα σενάρια πολλά. Μεταγραφική περίοδος άλλωστε σε εξέλιξη, τέτοια ακούγονται. Στην Αγγλία γράφτηκε για Νιουκάστλ και για άλλες ομάδες, για προτάσεις ακόμα και στα 15 εκατομμύρια.

Τι κάνουν στον Ολυμπιακό;

Περιμένουν. Χωρίς να βιάζονται, χωρίς να έχουν και άγχος μια και ο 27χρονος υψηλόσωμος στόπερ έχει συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2024.

Τα 27 φετινά του ματς σε συνδυασμό με τα 5 γκολ, συνθέτουν μια εικόνα ποδοσφαιριστή που έχει κάνει αίσθηση και απασχολεί.

Γνωστό εξάλλου και μέσα από το Sportime πως ήταν/είναι στη λίστα της Λιλ όταν/αν και εφόσον αποχωρήσει ο Μπότμαν.

Αλλά για το καλοκαίρι.

Ο Σισέ για να φύγει τώρα θα πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω. Θα πρέπει να έρθει μια πρόταση εκτός προγράμματος που θα κάνει όντως το Ελληνικό κλαμπ να ασχοληθεί. Οι πιθανότητες λίγες.

Το καλοκαίρι όμως είναι άλλη υπόθεση. Ο Σισέ θα έχει προσθέσει και άλλα ματς στο βιογραφικό, είναι και οι δύο αγώνες με την Αταλάντα στον ορίζοντα.

Είναι και κοντά 3 μήνες εκείνη η μεταγραφική περίοδος, άλλο σκηνικό, εντελώς διαφορετικό.

sportime.gr