Η Εύα Κανατά ,πρώτη γυναικεία φωνή των Stavento, εγκαινιάζει τη νέας της συνεργασία με τη δισκογραφική εταιρεία “Spark Records”  με ένα καλοκαιρινό mainstream dance τραγούδι με pop στοιχεία με τίτλο  ”Μια σπίθα” σε στίχους που υπογράφει η ίδια  και μουσική/ενορχήστρωση, mix/mastering του Ηλία Πάνου, ο οποίος ξεκίνησε ως Dj από το 1993 και έχει στο ενεργητικό του πολλά live sets σε πολλά μέρη της Ελλάδας και κυρίως νησιά.Ειναι producer και ασχολείται εκτενώς με την μουσική ηχοληψία και παραγωγή.

Η Εύα Κανατά έχει τραγουδίσει δισκογραφικά ,εμπορικές επιτυχίες , όπως το όμορφη ,το πιό γλυκό μεθύσι, καλώς μου ήρθες, μάτια μου όμορφα, και άλλα τραγούδια που άγγιξαν μεγάλη μερίδα του μουσικού κοινού , λίγο αργότερα επιστρέφει με το “Summer in love” (Nick Kappa feat Eva) σε στίχους & μουσική Nick Kappa και vocals από την Εύα Κανατά το οποίο άγγιξε τα 4.800.000 προβολές και ακούστηκε και εκτός συνόρων σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Ακολούθησαν συνεργασίες με  αξιόλογους μουσικούς σε Ελλάδα και το εξωτερικό, όπου και έζησε , συγκεκριμένα στο Βερολίνο 4 χρόνια  κάνοντας live και συναυλίες ξένου και ελληνικού ρεπερτορίου.

Σήμερα επιστρέφει με ένα άκρως καλοκαιρινό τραγούδι που απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο, κάθε ηλικία που όσο και αν οι διάφορες περιστάσεις της ζωής τους ρίχνουν είναι από εκείνους που κοιτάζουν  μόνο μπροστά… γιατί αν πιστέψουμε και θελήσουμε κάτι πραγματικά.. προχωράμε και ίσως “ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΦΤΑΝΕΙ”.