Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ΑΕΛ και ο Σάββας Παντελίδης είναι μία περίπτωση που εξετάζεται

Όλα κάνουν τον κύκλο τους, όπως συνέβη και με τη συνεργασία που είχαν Ντούσαν Κερκέζ και ΑΕΛ. Η κυπριακή ομάδα αναζητά τον αντικαταστάτη του και ο Σάββας Παντελίδης είναι ένα όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι.

Οι ανατροπές έως τώρα στην κούρσα της διαδοχής του 45χρονου Βόσνιου τεχνικού ήταν αρκετές. Στην Κύπρο γράφτηκαν κάποια ονόματα και εκείνος που φαινόταν να βρίσκεται πιο κοντά, ήταν ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι. Για διάφορους λόγους οι δύο πλευρές δεν ήρθαν σε συμφωνία και η ΑΕΛ συνεχίζει την αναζήτησή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους προπονητές που βρίσκονται στο κάδρο είναι ο Σάββας Παντελίδης. Ο Έλληνας τεχνικός είναι χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι, όταν έφυγε από τον Ατρόμητο. Κρούσεις υπήρξαν στη διάρκεια της σεζόν, αλλά όχι κάποια συμφωνία, αφού ο ίδιος επέλεξε να περιμένει κάτι καλύτερο. Εκτός συνόρων έως τώρα δεν έχει εργαστεί, αλλά η Κύπρος είναι ένα πρωτάθλημα που γενικά ταιριάζει στους Έλληνες προπονητές.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΛ είναι ιστορική ομάδα και πολλοί πίστευαν στην αρχή της σεζόν πως με το ρόστερ που έχει, θα πάει αρκετά καλά. Μεταξύ άλλων εκεί αγωνίζονται οι γνώριμοι στην Ελλάδα Σίτο Ριέρα, Φράνκο Μάζουρεκ και Αντρές Τσάβες. Μετά από 11 αγωνιστικές έχει μόλις 12 βαθμούς και πρόθεση του κλαμπ είναι το θέμα του προπονητή να μην τραβήξει πολύ.

sportime.gr