Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει η 35χρονη πώς γλίτωσε από την άγρια επίθεση που δέχτηκε από δεσποζόμενο σκύλο την ώρα που πήγαινε στην δουλειά της στο κέντρο της Λαμίας την Κυριακή.

Ο σκύλος άρπαξε από το χέρι την άτυχη γυναίκα, η οποία βρέθηκε στο έδαφος, ενώ έσπασε και το κινητό της τηλέφωνο. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου δεν μπορούσε να τον απομακρύνει από πάνω της και έτρεξαν σε βοήθεια περαστικοί και ιδιαίτερα ένας οδηγός αυτοκινήτου που σταμάτησε και με ένα ξύλο κατάφερε να ανοίξει τα σαγόνια του ζώου.

«Μου επιτέθηκε, με άρπαξε στα δόντια του και με χτυπούσε στο πεζοδρόμιο. Ένας θεός ξέρει πώς γλίτωσα από τα δόντια του και βρέθηκα στο νοσοκομείο με δαγκωματιές, σπασμένο χέρι και σπασμένο κινητό τηλέφωνο», ανέφερε η γυναίκα μιλώντας στο LamiaFM1.gr.

Η γυναίκα κατήγγειλε επίσης ότι ο ιδιοκτήτης του σκύλου φρόντισε να εξαφανιστεί και περαστικοί ήταν αυτοί που ειδοποίησαν την αστυνομία, ενώ την βοήθησαν να φτάσει στη δουλειά της όπου και της προφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες

Σύμφωνα με το Lamiareport, οι Αρχές συνέλαβαν τον 42χρονο ιδιοκτήτη του σκύλου, για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς και πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Δείτε τις φωτογραφίες:

epithesi-skilou-lamia2
epithesi-skilou-lamia3
epithesi-skilou-lamia4
epithesi-skilou-lamia5
epithesi-skilou-lamia6

protothema.gr