Νέες λεπτομέρειες από τη Μακρινίτσα σχετικά με το διπλό φονικό που σόκαρε το πανελλήνιο. Στις 5 Απριλίου ο εν διαστάσει σύζυγος σκότωσε την 28χρονη Κωνσταντίνα και τον 30χρονο αδερφό της Γιώργο.

Ο τραγικός πατέρας Απόστολος Τσάπας, μιλώντας στο thenewspaper.gr, αποκαλύπτει ότι η οικογένεια στη Μακρινίτσα παραμένει σε κατάσταση σοκ, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Μας πέθανε όλους. Ζούμε μόνο για το εγγονάκι μας. Ευτυχώς είναι μικρό και δεν έχει καταλάβει τα πάντα με λεπτομέρειες. Όταν ζητάει τη μαμά του, τού λέμε ότι έπαθε κάτι κακό μαζί με τον θείο του και θα τους δούμε όλους στον ουρανό», λέει με βουρκωμένα μάτια ο Απόστολος Τσάπας, ο οποίος καλείται ως πατέρας πια να μεγαλώσει το 2,5 ετών εγγόνι του.

«Δημιουργούσε συνέχεια προβλήματα. Ερχόταν εδώ, έκανε φασαρία, ασκούσε βία. Μου είχε επιτεθεί κι εμένα. Έδινα τόπο στην οργή για την κόρη μου. Δεν ήθελα να έχει μπλεξίματα. Εγώ ήθελα να τον πλακώσω στο ξύλο, αλλά δεν με άφηνε η Κωνσταντίνα. Μου έλεγε: μπαμπά, αυτό επιδιώκει».

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Βόλου έχει παραχωρήσει ψυχολόγο στην οικογένεια Τσάπα, προκειμένου να τους συμβουλεύσει για τη διαχείριση της κατάστασης πένθους, αλλά και για την ανατροφή του μικρού παιδιού της αδικοχαμένης Κωνσταντίνας.

newsit.gr