Η Ματθίλδη Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής 11/12 στην εκπομπή «Δύο στη 1» όπου και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.  Μέσα σε όλα η ταλαντούχα ηθοποιός αποκάλυψε δύο σοκαριστικά βιώματα τα οποία είχε στο παρελθόν.

«Έχω δύο επιθανάτιες εμπειρίες. Μην σου πω και τρίτη. Η μία ήταν στην Αμερική με ένα άλογο που αφήνιασε. Δηλαδή όταν είσαι σε κίνδυνο και τώρα νιώθεις «φεύγω» από τη ζωή. Εκείνη τη στιγμή περνά η ζωή σου σε χρόνο ντετέ. Τόσο έντονα οι σκηνές από το τώρα μέχρι πίσω την ώρα που γεννιέσαι. Όταν το έπαθα, δεν ήξερα ότι ονομάζεται επιθανάτια. Το βίωσα», είπε αρχικά η Ματθίλδη Μαγγίρα.

«Την δεύτερη φορά σε ένα δρόμο στενό, πήγα να περάσω ένα φορτηγό μεσαίου μεγέθους κι αυτός δεν με άφηνε να τον προσπεράσω με το μικρό μου αμαξάκι. Έρχεται μια νταλίκα και μου αναβοσβήνει τα φώτα, γυρίζω πίσω να δω και να φρενάρω για να πάω πίσω από το φορτηγό, αλλά πίσω από το φορτηγό είχε ουρά από αυτοκίνητα και δεν υπήρχε χώρος. Κλείνω τα μάτια, πάω για μετωπική με τη νταλίκα και λέω πάει τελείωσα. Με το που είπα «φεύγω», ήμουν με κλειστά τα μάτια και δεν ξέρω πως υπάρχω. Μετά από αυτό ένιωσα μια ασύλληπτη ηρεμία και δεν υπήρχε φόβος. Ένιωσα ότι πάω στο φυσικό μου περιβάλλον. Αυτό με ξεφόβισε από το θάνατο. Νιώθω κάτι σαν να μπήκα σε μία φούσκα και νομίζω ότι αυτό είναι στάδιο για μετά κι έχω ακουμπήσει το θάνατο. Συνεχίζει αυτό και δεν αλλάζει κι αναρωτιέμαι μέσα σε δευτερόλεπτα αν έφυγα. Ανοίγω τα μάτια μου κι είμαι στο ρεύμα μου, νταλίκα δεν υπάρχει ούτε το φορτηγό ούτε η ουρά πίσω από το φορτηγό. Έχω πάθει σοκ και δεν ξέρω τι έχει γίνει. Ψάχνω ένα σημείο για να κλάψω, το βρίσκω μετά από ώρα και δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί» συμπλήρωσε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

govastileto.gr


Πηγή