Η άφιξη του Αγίου Βασίλη από τον «ουρανό» και η εντυπωσιακή προσγείωση του στην πλατεία της πόλης συνεπήρε μικρούς και μεγάλους και χάρισε πολλά χαμόγελα σε όλους .

Ακόμη όμως πιο εντυπωσιακή ήταν η «μαγική νύχτα των ευχών» στο λιμάνι της πόλης .

Πάνω από 500  βιοδιασπώμενα φαναράκια σηκώθηκαν στον πανέμορφο ορίζοντα του λιμανιού μεταφέροντας τις ευχές μας, όσο πιο ψηλά μπορούσαμε, ενώ την ίδια στιγμή έπλεαν στη θάλασσα σκάφη με εντυπωσιακό  φωτεινό χριστουγεννιάτικο διάκοσμο .

Μαγικές  στιγμές τις οποίες απόλαυσε πλήθος κόσμου, με απροσδόκητα μεγάλη συμμετοχή .

Οι εικόνες αλλά και η διάθεση αντάμειψε τους επισκέπτες οι οποίοι με αυτόν τον γλυκό τρόπο αποχαιρετήσαμε από το λιμάνι του Μεσολογγίου το 2022.

Για τις δυο αυτές εκδηλώσεις χρειάστηκε η άμεση και απολύτως απαραίτητη συνεργασία του Δήμου μας  με την πυροσβεστική και την 6η ΕΜΑΚ Πατρών,  τους  οποίους ευχαριστούμε θερμά, όπως και τον Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου, τον πρόεδρο και τα μέλη του για την πολύτιμη συμβολή τους.

Ο Δήμος μας σε τούτες τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τις πρώτες ελεύθερες μετά covid, κατέβαλε σημαντικές προσπάθειες να φέρει την χαρά στους δημότες με δράσεις, συμμετοχές και με ένα πλούσιο  και γεμάτο πρόγραμμα εκδηλώσεων  απευθυνόμενο πρώτα στα παιδιά  και στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, αλλά και στους νέους και στους μεγάλους .

Ο στόχος της  εξωστρέφειας και της ποιοτικής προβολής  του  τόπου μας  φαίνεται ότι επιτεύχθηκε, όπως άλλωστε προκύπτει από την αριθμητικά αποδεδειγμένη αύξηση της επισκεψιμότητας .

Και με το ίδιο μεράκι και όρεξη  συνεχίζουμε και το 2023 !

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.