Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου τραγουδιού της Έλενας Χαραμή «Μια του κλέφτη»,  που από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του, άρχισε να ακούγεται δυνατά στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της χώρας.

Συνάδελφοι – τραγουδιστές, άνθρωποι από τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και πολλοί θαυμαστές της Έλενας Χαραμή, βρέθηκαν από νωρίς στο πάντα φιλόξενο LaRed της Πέτρου Ράλλη, όπου το τελευταίο διάστημα η αγαπημένη τραγουδίστρια πραγματοποιεί εμφανίσεις, με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία.

Ταυτόχρονα με την παρουσίαση του τραγουδιού στο κατάμεστο La Red, προβλήθηκε και το Video Clip του «Μια του κλέφτη», το οποίο επίσης κέρδισε τις εντυπώσεις, καθώς  η  διαδραστική σκηνοθεσία του John Koukouzi αλλά και η προσεγμένη παραγωγή που επιμελήθηκε ο Yannis Paganias, το αποτέλεσμα εκ των πραγμάτων ξεπερνάει κάθε προσδοκία, με τα views στο YouTube να ανεβαίνουν διαρκώς.

Η Έλενα Χαραμή για άλλη μια φορά κέρδισε της εντυπώσεις τόσο με την ερμηνεία της, την δυναμική της καθώς και με την λάμψη της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια φαίνεται πως έχει βρει την συνταγή της επιτυχίας τα τελευταία χρόνια, καθώς τα τραγούδια της αγαπιούνται πολύ από το κοινό και τα ραδιόφωνα, έχοντας ένα δυνατό airplay ανά την επικράτεια πράγμα που αποδεικνύεται και στις Live εμφανίσεις της, σε όλη τη χώρα.

Δίνοντας προσοχή στον στίχο, η Έλενα Χαραμή με λόγια απλά καταφέρνει να μιλήσει στις καρδιές του κόσμου, ξεσηκώνοντας τους πάντες, με ό,τι κομμάτι κι αν ερμηνεύει. Είτε αυτό είναι ρούμπα είτε μπαλάντα. Το ίδιο ισχύει και για το ολόφρεσκο «Μια του Κλέφτη», το οποίο ξεσηκώνει τον κόσμο με τους στίχους να μένουν στα αφτιά, χάρις στην όμορφη μελωδία του. Δημιουργοί του κομματιού είναι ο Σάκης Βίδος και ο  Κώστας Κατσώνης, που υπογράφουν την μουσικοί και τους στίχους αντίστοιχα.
Και μην ξεχνάτε… «Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη… τρεις δεν έχει, έληξες», απλά τα πράγματα!

Στην παρουσίασης μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ραδιοφωνικοί παραγωγοί, συνάδελφοι της Έλενας Χαραμή και άνθρωποι από τον επιχειρηματικό κόσμο, όπως Pantazonas trendy Fashion, Lefo king coffee, tsilli’s coffee, Ξύλινο Café, 202 cafe, La stretto café,Mbs exclusive- G. Dimopoulos, Quartier  d’athenes, support your local djs.

Δείτε το video clip και φωτογραφικό υλικό: