Στην εκπομπή «Open Weekend» έδωσε συνέντευξη η Μέγκι Ντρίο, η οποία για ακόμη μία φορά δεν μάσησε τα λόγια της. Η πρώην παίκτρια του GNTM αναφέρθηκε στη νέα κριτική επιτροπή του reality μόδας, αναφέροντας πως η coach του καινούργιου κύκλου Έλενα Γαλύφα δεν έπρεπε να βρίσκεται εκεί. Φυσικά, στο στόχαστρο της Μέγκι Ντρίο βρέθηκαν και η Ζενεβίεβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός.

Συγκεκριμένα, η Μέγκι Ντρίο δήλωσε: « Είμαι πολύ σύμφωνη με την επιστροφή της Βίκυ Καγιά και καλά έκανε που επέστρεψε μήπως αυτά τα παιδιά που βγαίνουν από αυτά τα reality βρουν καμιά δουλειά. Ο Γιώργος Καράβας απέδειξε ότι έχει θέση στην κριτική επιτροπή. Για ποιον να δουν πέρσι GNTM; Για τη Ζενεβίεβ που δεν είχε θέση στην κριτική επιτροπή ή για τον Σκουλό που κούρασε και έπρεπε να φύγει; Ο Τάσος Σωφρονίου ήταν από τις καλύτερες επιλογές»

«Υπάρχει ακόμη ένα όνομα που δεν κολλάει καθόλου. Η Έλενα Γαλύφα… Η κοπέλα είναι μια blogger, η οποία δεν είναι και τόσο επιτυχημένη. Καλύτερα να έβαζαν την Ιωάννα Τούνη. Δεν έχει τίποτα να δώσει. Περίμενα να ακούσω την Βίκυ Κουλιανού. Αντιθέτως αντί για στοιχεία μόδας, βλέπω blogging και Instagram. Οι κριτές κοιτούν την πάρτι τους και την προβολή τους και όχι τα παιδιά» είπε στο τέλος.

govastileto.gr


Πηγή