Έκπληκτοι με την εξώδικη δήλωση προς τον δικηγόρο, Αλέξη Κούγια, που απέστειλε μέσω των δικηγόρων του ο Σπύρος Μπιμπίλας, και στην οποία του αποδίδουν διάφορες παράνομες συμπεριφορές, δηλώνουν οι συνεργάτες του γραφείου Κούγια. Όπως ενημερώνουν οι ίδιοι, τόσο ο κ. Κούγιας, όσο και ο κ. Λιγνάδης ετοιμάζουν μηνύσεις και αγωγές για οποιονδήποτε τούς συκοφάντησε, οι οποίες θα κατατεθούν σύντομα. 

Όπως αναφέρουν οι συνεργάτες του κ. Κούγια, «Εμείς οι συνεργάτες του γραφείου Κούγια πληροφορηθήκαμε σήμερα το περιεχόμενο ενός άκρως συκοφαντικού δελτίου τύπου, με το οποίο δύο συνάδελφοί μας δικηγόροι αποδίδουν στον κ. Κούγια διάφορες παράνομες συμπεριφορές».

«Είμαστε έκπληκτοι με το περιεχόμενο του συγκεκριμένου δελτίου τύπου, γιατί δεν ενθυμούμεθα καμία παράνομη συμπεριφορά του κου Κούγια εις βάρος ουδενός εκ των δύο δικηγόρων, από τους οποίους η μια μας είναι παντελώς άγνωστη, αφού ουδεμία ομοδικία ή αντιδικία είχαμε μαζί της, ενώ όσον αφορά τον άλλο δικηγόρο, εκκρεμούν εις βάρος του εκ μέρους του κου Κούγια αιτήματα πειθαρχικής διώξεώς του, αλλά και προσφυγή στα αστικά δικαστήρια για αναρτήσεις σε προσωπικούς λογαριασμούς του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης εις βάρος του κου Κούγια», συνεχίζουν οι ίδιοι και καταλήγουν:


cnn.gr