Να πάρει θέση ο ΣΥΡΙΖΑ για το αν είναι υπέρ ή κατά της δημιουργίας σταθμού του μετρό στα Εξάρχεια, αλλά και για το αν καταδικάζει τις επιθέσεις κατά των εργαζομένων, ζητά με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τα περιστατικά έντασης που προκαλούνται από πολίτες που διαμαρτύρονται για την κατασκευή του μετρό στην περιοχή.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, «Καθημερινά βλέπουμε κάποιους να αντιδρούν βίαια, τραμπουκίζοντας ακόμη και τους εργαζομένους στο εργοτάξιο, προκειμένου να μη γίνει σταθμός του μετρό στα Εξάρχεια. Ένα έργο που θα διευκολύνει σημαντικά τους κατοίκους, συναντά τη λυσσαλέα αντίδραση κάποιων οπισθοδρομικών μελών «συλλογικοτήτων» που μιλούν μάλιστα στο όνομα της προόδου».

Η ανακοίνωση της ΝΔ καταλήγει ως εξής: «Ο λαλίστατος κατά τα άλλα ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει βρει να πει μια κουβέντα. Είναι υπέρ ή κατά του να δημιουργηθεί σταθμός μετρό στα Εξάρχεια; Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά των εργαζόμενων; Αναμένουμε ότι ανάμεσα στις δεκάδες καθημερινές ανακοινώσεις θα βρει το χρόνο να ασχοληθεί και με ένα φλέγον ζήτημα για τους κατοίκους της περιοχής».


cnn.gr