Την επίθεση από αντιεξουσιαστές που δέχθηκε το γραφείο της βουλεύτριας, Χριστίνας Αλεξοπούλου, στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, καταδικάζει η ΝΔ.

Δε θα περάσουν

«Καταδικάζουμε, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, την τραμπούκικη επίθεση στο Γραφείο της Βουλευτού Αχαΐας Χριστίνας Αλεξοπούλου. Όσο και αν επιδιώκουν ορισμένοι, οι μέθοδοι εκφοβισμού δε θα περάσουν. Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, άγνωστοι έριξαν τρικάκια και κόκκινες μπογιές στην πόρτα του γραφείου της, ενώ η Χριστίνα Αλεξοπούλου, που ειδοποιήθηκε για το συμβάν, έφτασε λίγο αργότερα στο γραφείο της.

Η δεύτερη φορά

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που δέχεται επίθεση το γραφείο της ενώ τα τρικάκια έγραφαν συνθήματα για τον αντιεξουσιαστή απεργό πείνας-δίψας, Θάνου Χατζηαγγέλου.

Η επίθεση έγινε την ώρα που στο εσωτερικό του γραφείου βρισκόταν ο συνεργάτης της Χριστίνας Αλεξοπούλου, Τάκης Αντωνόπουλος.

«Εμείς αύριο λέμε τα Κάλαντα της άλλης Ελλάδας»

«Εμείς αύριο λέμε τα Κάλαντα της αισιοδοξίας, της ευημερίας, της προόδου και της ανάπτυξης της άλλης Ελλάδας, από αυτή των κουκουλοφόρων και των θρασύδειλων», δήλωσε στο pelop.gr η βουλευτής.

Στο σημείο του συμβάντος από την πρώτη στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, έσπευσαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, υποστράτηγος Απόστολος Μαρτζάκλης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, ταξιάρχος Θεοδώρος Τσάτσαρης.


Πηγή