Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (δια της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζει επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Ναυπακτίας, στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας. Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ναυπακτίας,  μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί: 

Α/ΑΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΣΕ ΩΡΕΣ

ΤΗΛΕ-

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

1.Επιχειρηματικότητα και τουριστική

πολιτιστική ανάπτυξη

25Χ
2.Εναλλακτικές μορφές τουρισμού:

Γενικό  πλαίσιο

10Χ
3.Εναλλακτικές μορφές τουρισμού:

Αθλητικός τουρισμός

12Χ
4.Εναλλακτικές μορφές τουρισμού:

Θρησκευτικός, Πολιτιστικός τουρισμός

12Χ
5.Εναλλακτικές μορφές τουρισμού:

Οικολογικός,  Οινολογικός, Γαστρονομικός τουρισμός

12Χ

Τα τμήματα μάθησης θα υλοποιούνται μέσω τηλε- εκπαίδευσης (εξ αποστάσεως παρακολούθηση) αλλά και δια ζώσης, σύμφωνα με τον πίνακα. Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου. 

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ναυπακτίας: 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 26340 38639, Χαρά Αδαμοπούλου

Ταχυδρομική Διεύθυνση: Θ. Νόβα 16 (2ος όροφος), Κέντρο Κοινότητας- Παράρτημα Ρομά,  Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Ναυπακτίας 

e-mail: xadamopoulou@nafpaktos.gr

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.