Ο Νίκος Γιάννης γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 1983 και μεγάλωσε στο χωριό Καστράκι του νομού Τρικάλων, που βρίσκεται κοντά στην Καλαμπάκα, όπου και πέρασε τα παιδικά του χρόνια, μέχρι που ξεκίνησε τις σπουδές του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα των Οικονομικών.

Αφού ολοκλήρωσε εγκαίρως τις σπουδές του, αποφάσισε να αναζητήσει την τύχη του στην Αθήνα, κυνηγώντας το όνειρο και το πάθος του… να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χορό. Από μικρή, μάλιστα, ηλικία είχε ανακαλύψει την έφεση και την κλίση του στον χορό, καθώς διοργάνωνε μικρές χορευτικές παραστάσεις στην πλατεία του χωριού του μαζί με τους φίλους του, με όνειρο κάποτε να καταφέρει να παρουσιάσει τις χορευτικές του ικανότητες σε μεγάλες σκηνές. Και τα κατάφερε!

Κατάφερε να περάσει στην Ανώτατη Επαγγελματική Σχολή χορού και να κάνει γνωριμίες με πολλά άτομα του χώρου. Από τότε μετράει πολυάριθμες συνεργασίες ως χορευτής και ως χορογράφος πολλών καλλιτεχνών, ανάμεσα τους και η Ελευθερία Ελευθερίου, πρώην παίκτρια του Survivor 2021, και ο Νίκος Βέρτης, τον οποίο συνόδευε χορευτικά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έχει αναλάβει τις χορογραφίες σε διάφορα events και shows, όπως Star Academy, MAD VMAS και MADWALK , ενώ αισθητή έχει κάνει την παρουσία του σε διάφορα video clips καλλιτεχνών, αλλά και στην τηλεόραση, συνοδεύοντας χορευτικά την Μπέττυ Μαγγίρα στο My Style Rocks, με την οποία, μάλιστα, είχαν ταξιδέψει μέχρι την Αμερική για την ανάγκη κάποιων εμφανίσεων.

Επίσης, έχει ένα κατοικίδιο, ένα κουνέλι στο οποίο έχει δώσει το όνομα Κοβιντ, το οποίο άφησε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Νίκο όταν ήταν μικρό για να το προσέχει όταν η ίδια μπήκε το περασμένο έτος στο Survivor, αλλά ο Νίκος δε μπόρεσε να το αποχωριστεί. Μάλιστα ο Κοβιντ έχει γίνει viral στον λογαριασμό του Νικογιαννη στο TikTok (@_nikogiannis_)

Είναι δεύτερος στα στατιστικά και αν είχε μπει νωρίτερα στο παιχνίδι θα είχε προσαρμοστεί περισσότερο στους στίβους μάχης, και πολύ πιθανό να είχε κατακτήσει ακόμα καλύτερη θέση στα στατιστικά.

Δεν μπορεί να προκαλέσει ίντριγκα, καθώς σέβεται τον ίδιο τον εαυτό του , αλλά και τα άτομα που έχει απέναντι του.

govastileto.gr


Πηγή