Η Αρχή για το Ξέπλυμα του Μαύρου Χρήματος συνεχίζει την έρευνα της. Κι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος συνεχίζει να μαγειρεύει για τους άστεγους και τους άπορους. Σίγουρος πως η αλήθεια θα λάμψει είπε μιλώντας στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι».

«Στον «Άλλον Άνθρωπο» ο κόσμος έπαιζε ρόλο, κανένας άλλος, ούτε εγώ ούτε κανένας, μόνος ο κόσμος. Θα λάμψει η αλήθεια παιδιά μην αγχώνεστε. Πρέπει να μιλήσω αλλά θα μιλήσω όταν πρέπει στην ελληνική δικαιοσύνη, όταν και εάν με καλέσει».

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ακόμα και σήμερα λέει πως ο κόσμος είναι αυτός που στηρίζει τον άλλον άνθρωπο και συνεχίζει να πηγαίνει στις εγκαταστάσεις της κοινωνικής κουζίνας.

«Οι άνθρωποι που έρχονται εδώ που βλέπετε, είναι οι άνθρωποι που στηρίζουν τον άλλον άνθρωπο και έχουν βάλει χρήματα, και, ξέρουν που ακριβώς έχουν πάει τα χρήματα…Θα πω συγγνώμη εάν ότι έχω κάνει κάτι, αν δεν έχω κάνει κάτι γιατί να πω συγγνώμη» πρόσθεσε.

«Μπορεί να παρασύρθηκε… άνθρωπος είναι»

Εθελόντρια μάλιστα η οποία συνεχίζει να στηρίζει το έργο της κοινωνικής κουζίνας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο πίσω από όλα να κρύβεται μία ξανθιά γυναίκα η οποία βρισκόταν πολλά χρόνια κοντά στον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλου.

«Εξαιρετικοί άνθρωποι, μαγειρεύουν τριάντα χρόνια ακούραστα και σε πολλά σημεία της Ελλάδας. Τώρα εάν υπήρξε, μα σύζυγος, μα από ζήλια, μα από φθόνο, μπορεί να υπήρχε κανένα ψεματάκι, ζευγάρι είναι. Δεν πιστεύω ότι έχουν κάνει ατασθαλίες, τώρα εάν έκανε μία βλακεία με παιχνίδια, παρασύρθηκε, άνθρωπος είναι».

Σε κάθε περίπτωση, οι έρευνες της Δικαιοσύνης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου να ριχθεί άπλετο «φως» και να εντοπιστεί πού τελικά κατέληγαν οι δωρεές.


megatv.com

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.