Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά από αρκετό καιρό στα τοπικά ΜΜΕ, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ITV το βράδυ της Δευτέρας όπου ρωτήθηκε αρχικά για την πορεία της ομάδας και για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο, αλλά και για την πώληση του Παναιτωλικού:

«Κανείς δε χτύπησε την πόρτα του ΠΑΣ…»

Ο Γ. Χριστοβασίλης επανέλαβε, ότι ουδέποτε έκλεισε την πόρτα σε κάποιον ενδιαφερόμενο αγοραστή της ΠΑΕ, κάτι που ισχύει και σήμερα, όμως όπως σημείωσε «προς το παρόν, τόσα χρόνια που είμαι στον ΠΑΣ, δε βρέθηκε ένας να χτυπήσει την πόρτα μου για την ομάδα». Ο πρόεδρος του ΠΑΣ ερωτηθείς σχετικά για το αν υπάρχει συναισθηματική και ψυχολογική κόπωση στον ίδιο από την ενασχόλησή του με τα διοικητικά δρώμενα δεν κρύφτηκε. «Τα χρόνια περνάνε κι εμείς μεγαλώνουμε και είναι λογικό να υπάρχει κόπωση, από τη συνολική ενασχόληση με το ποδόσφαιρο. Γίνονται και κάποια πράγματα που σε στεναχωρούν και δεν τα ξεπερνάς εύκολα. Στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα οι καλές στιγμές είναι πάντα λίγες και ξεχνιούνται εύκολα. Πάντα όμως αυτό που μας ενοχλεί, είναι ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά μεταξύ των μεγάλων και των μικρών ομάδων. Όλοι μας αντιμετωπίζουν με διαφορετικό τρόπο τους μικρούς και τους μεγάλους και δείτε τι αποφάσεις βγήκανε για την τιμωρία με τον Ολυμπιακό. Η κατάσταση στην ΕΠΟ σήμερα είναι η χειρότερη που ήταν ποτέ, στα χρόνια που τουλάχιστον εγώ ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο».

Αποστάσεις από την αλλαγή στον Παναιτωλικό

Ο Γ. Χριστοβασίλης ρωτήθηκε στο μεταξύ και για την άποψη που έχει για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναιτωλικός από τον ιδιοκτήτη και μεγαλομέτοχο κ. Κωστούλα στον Αμερικανοπολωνό επενδυτή Κασμίνσκι. «Ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί κάποια διαδικασία, ούτε και έχει επικυρωθεί κάτι στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Προσωπικά, δεν το βλέπω με θετικό μάτι, γιατί ένας νέος επενδυτής, σε μία ομάδα με το που έρχεται δε θα πουλούσε τους δύο καλύτερους παίκτες του, αντί να ενισχύσει την ομάδα. Είναι πράγματι περίεργη κίνηση να πάει να επενδύσει σε μία πόλη που δεν έχει αεροδρόμιο, δεν έχει λιμάνι, δεν έχει τουρισμό, δεν έχει κάτι να του προσφέρει σε οικονομικό επίπεδο., Ούτε από τα εισιτήρια μπορεί να πει κάποιος, ότι θα κερδίσει κάτι τόσο μεγάλο που τον έκανε να επενδύσει. Οι αλλαγές στις διοικήσεις των ομάδων της επαρχίας δε μπορούν να αλλάξουν τη μοίρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο όταν αλλάζουν οι διοικήσεις στις μεγάλες ομάδες», ανέφερε ο κ. Χριστοβασίλης.

epirusonline.gr, agriniogoal.gr