Καλεσμένος στο «The 2night Show» ήταν ο Γιώργος Αλκαίος, ο οποίος αποκάλυψε μεταξύ άλλων τους λόγους που εγκατέλειψε την Αθήνα για να μετακομίσει στη Μήλο πριν από 12 χρόνια.

«Ήταν μετά τη Eurovision. Ουσιαστικά η Eurovision με έκανε να βάλω κάτω τον εαυτό μου και να τον σαπίσω στο ξύλο σε πολύ υψηλό επίπεδο, όταν βρισκόμουν στο νησί. Δεν ήμουν καλά ισορροπημένος μέσα μου. Δεν έβρισκα κοινωνικό πλαίσιο να βρεθώ και να μπορώ να μιλήσω με ανθρώπους. Βρήκα πλέον άλλες λύσεις, όπως το διάβασμα. Μπήκα σε μια άλλη κατάσταση. Η πρώτη μου επιτυχία έγινε όταν ήμουν 19, με πήρε η μπάλα και μέχρι να φτάσω στα 40 που έγινε η Eurovision, είπα ότι “πρέπει να κάνω ένα cut”.

Έκλεισε ο κύκλος για αυτό το έκανα. Εγώ το έλεγα χρόνια σε συνεντεύξεις μου και δεν με πήρε κανείς στα σοβαρά. Δεν θέλω να γίνω 60 χρονών και να είμαι επάνω σε μια πίστα. Δεν με φανταζόμουν έτσι. Και αυτό έκανα. Το 2000 με 2010 για διάφορους λόγους δεν ήθελα να δουλέψω μέσα σε αυτό. Τότε άλλαξε όλη η δουλειά.

Μπήκαν τα ριάλιτι και νέα παιδιά μετά από το 2002 κι έβλεπα να υπάρχει αντιμουσική. Λέω για μένα προσωπικά», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Αλκαίος.

Όσον αφορά τη ζωή του στη Μήλο και το ενδεχόμενο να κάνει παιδί, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Έχω μπει σε μια εσωτερική κατάσταση όπου το νησί της Μήλου μου έφτιαξε τον εσωτερικό μου κόσμο. Το χρειαζόμουνα και δεν ήταν ότι έταζα τηλεοπτικές εμφανίσεις και συνεντεύξεις, δεν μπορούσα να υποσχεθώ ότι θα εμφανιστώ κάπου. Για να κάνω ένα παιδί θα έπρεπε να έχω συνοδοιπόρο. Όλοι χρειαζόμαστε τον θεραπευτή μας, άμα δεν τον βρούμε, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε».

govastileto.gr