Μια ακόμα καταγγελία βλέπει το φως, για την αρρωστημένη δράση του ιερέα στα Κάτω Πατήσια, ο οποίος προφυλακίστηκε μετά την καταγγελία ανήλικης για τον βιασμό της.

Συγκεκριμένα, ένα κορίτσι μόλις 16 ετών, αναφέρει πως πριν από δυο χρόνια ο ιερέας την προσέγγισε και την παρενόχλησε σεξουαλικά μέσω κοινωνικών δικτύων, ενώ μάλιστα της ζητούσε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες.

Όπως ανέφερε η 16χρονη κοπέλα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όλα συνέβησαν όταν πήγε τότε στο κατηχητικό μετά από προτροπή του ιερέα, ο οποίος από την πρώτη μέρα, άρχισε να την πιέζει προκειμένου να γίνει ο πνευματικός της και στη συνέχεια της ζητούσε φωτογραφίες, ακόμα και γυμνές. 

Ο ιερέας της έστειλε μήνυμα στο facebook για να συζητήσουν αν θα γίνει ο πνευματικός της, πράγμα που δεν της κίνησε την περιέργεια, καθώς, όπως δήλωσε η κοπέλα, ο ιερέας είναι φίλος στα κοινωνικά δίκτυα με όλα τα παιδιά της ενορίας. 

«Μου έλεγε να του στείλω φωτογραφίες χωρίς τα ρούχα μου»

«Έχω συνομιλίες που μου μιλάει αισχρά και με παρακαλάει να με βγάλει κάμερα. Ήμουν 14 ετών όταν έγινε αυτό, αλλά ευτυχώς είχα τη συνείδησή μου. Σε ό,τι αισχρό έλεγε έβαζε τον Θεό. Μου έλεγε να του στείλω φωτογραφίες χωρίς τα ρούχα μου. Με παρακαλούσε να με πάρει στην κάμερα. Ποιος ξέρει τι θα έβλεπα. Μετά άρχισε να λέει άσχημα πράγματα σε τρίτους για μένα», δήλωσε η 16χρονη.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως όταν πήγε στο γραφείο του ιερέα για εξομολόγηση, εκείνος την κοίταζε επίμονα και άσχημα. Τότε, όταν ο ίδιος συνειδητοποίησε ότι η κοπέλα τον κατάλαβε, της είπε ότι βρίσκεται στον οίκο του Θεού και δεν πρέπει να αισθάνεται άβολα.

«Μου είπε να ανεβάσω το σουτιέν μου. Δεν το έκανα και μετά άρχισε να λέει άσχημα πράγματα. Το είπα στους γονείς μου και ήθελαν να κάνουν καταγγελία, αλλά εγώ δεν ήθελα. Φταίω εγώ γι’αυτό. Τότε η γυναίκα του ήταν έγκυος στο τρίτο παιδί, φοβόμουν ότι δε θα με πιστέψει κανένας», κατέληξε η 16χρονη κοπέλα.


vradini.gr