Ανάρτηση του Γραμματέα του Τομέα Αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής, Θανάση Ζαννιά, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την τριπλή εκπροσώπηση της Κωπηλασίας και της Ποδηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο

«Τριπλή εκπροσώπηση για την Κωπηλασία και την Ποδηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο!

Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια Αννέτα Κυρίδου ήταν αυτή που πήρε το 3ο εισιτήριο για τα Ελληνικά κουπιά με μια εξαιρετική κούρσα στον τελικό του σκιφ στην Προολυμπιακή Ρεγκάτα της Λουκέρνης κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με 7:42.20.

Η Ποδηλασία επίσης κέρδισε για την Ελληνική Σημαία την 3η πρόκριση που θα διεκδικήσουν οι Περικλής Ηλίας και Δημήτρης Αντωνιάδης με τα κριτήρια της Ομοσπονδίας στην Ορεινή Ποδηλασία (Mountain Bike).

Η Αννέτα Κυρίδου, η οποία μετρά αντίστροφα για την πρώτη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες στην καριέρα της, αποτελεί το τρίτο Ελληνικό πλήρωμα από το άθλημα της Κωπηλασίας που θα βρεθεί στο Τόκιο.

Τα άλλο δύο Ελληνικά πληρώματα είναι οι Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου στη δίκωπο άνευ των γυναικών και Στέφανος Ντούσκος στο σκιφ των ανδρών.

Η Ποδηλασία μετά τους Χρήστο Βολικάκη (Ποδηλασία Πίστας, Omnium) και Πολυχρόνη Τζωρτζάκη (Ποδηλασία Δρόμου, Road Race) θα είναι παρούσα με τρεις συμμετοχές.

Η Προολυμπιακή Ομάδα “γεμίζει” δίνοντας μας τη χαρά άλλων δύο εισιτηρίων, 46ο και 47ο, με τη βοήθεια των Ομοσπονδιών και την μοναδική και αμέριστη οικονομική στήριξη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Θερμά συγχαρητήρια στις Αθλήτριες και στους Αθλητές και στις οικογένειες τους!»