Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», υπήρχε η πληροφόρηση ότι τα μέλη των ομάδων Υποβρύχιων Καταστροφών και το ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης «Πυρήνες της Φωτιάς», είχαν έρθει σε επαφή και είχαν στην κατοχή τους μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών που θα χρησιμοποιούσαν σε βομβιστικές επιθέσεις.

Από τις Αρχές έχει αποκλειστεί ότι η υπόθεση αυτή σχετίζεται με τις πρόσφατες επιθέσεις στο Γουδί και το υπουργείο Εργασίας.

Τα σενάρια των Αρχών

Η αστυνομία επιχειρεί να συνδέσει τον αντιεξουσιαστή και του δύο ΟΥΚάδες, καθώς και οι τρεις τους ήταν γνώριμοι με 38χρονο ποινικό της ελληνικής μαφίας, ο οποίος είχε δολοφονηθεί το περασμένο καλοκαίρι στον Κορυδαλλό.

Σημειώνεται πως η δολοφονία του 38χρονου έχει εξιχνιαστεί και έχει αποδοθεί σε Ρωσοπόντιους για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Συγκεκριμένα, ο 38χρονος ποινικός και ο αντιεξουσιαστής ήταν γνωστοί από την περίοδο που κρατούνταν στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι δύο τους είχαν οικονομικές σχέσεις και πληροφορίες αναφέρουν πως υποβοηθούνταν ως μάρτυρες στην έκδοση νόμιμων ταυτοτήτων.

Ένα από τα σενάρια της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει πως οι ΟΥΚάδες και ο αντιεξουσιαστής είχαν υποβοηθήσει τον 38χρονο τα τελευταία χρόνια σε βομβιστικές επιθέσεις εναντίων Ρωσοπόντιων, οι οποίοι εκδικητικά δολοφόνησαν τον 38χρονο στον Κορυδαλλό.

Άλλο σενάριο που εξετάζεται από τις Αρχές είναι ο αντιεξουσιαστής να είχε βοηθήσει τον 38χρονο σε δολοφονικές επιθέσεις της Greek Mafia.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αυτές για τη διασύνδεσή τους δεν επιβεβαιώνεται, καθώς ο αντιεξουασιαστής – ο οποίος έχει κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας – ήταν υπό παρακολούθηση από την ΕΛ.ΑΣ. και δεν προέκυψε από τα στοιχεία η σχέση με του δύο ΟΥΚάδες.


megatv.com

Ακολουθήστε το agrinio24.gr στο GoogleNews. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή!!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.