«Ο κ. Ανδρουλάκης, πίσω από τα βαρύγδουπα λόγια, ομολογεί ότι θέλει μια Δικαιοσύνη à la carte, μια Δικαιοσύνη που θα κινείται με βάση τις δικές του απόψεις και πολιτικές επιδιώξεις»

Ανταπέδωσε τα πυρά στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις υποκλοπές και την γνωμοδότηση Ντογιάκου.

Βαρύγδουπα λόγια

«Ο κ. Ανδρουλάκης, πίσω από τα βαρύγδουπα λόγια, ομολογεί ότι θέλει μια Δικαιοσύνη à la carte, μια Δικαιοσύνη που θα κινείται με βάση τις δικές του απόψεις και πολιτικές επιδιώξεις» τονίζει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Οικονόμου με αφορμή τη δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη στην οποία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέρριψε ευθύνες στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την γνωμοδότηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με την οποία τίθεται εμπόδια στο έργο της ΑΔΑΕ να προχωρήσει τις έρευνες.

Ο κ. Οικονόμου κατηγόρησε στο πλαίσιο αυτό τον κ. Ανδρουλάκη ότι ταυτίζει τη Δικαιοσύνη με την κυβέρνηση και δεν γνωρίζει το Σύνταγμα της χώρας.

Χαοτική διαφορά

Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου έχει ως εξής:

«Ο κ. Ανδρουλάκης, προτού επικαλεστεί τους θεσμούς και βασικές αρχές της δημοκρατίας μας, όφειλε ως πολιτικός αρχηγός, να γνωρίζει επακριβώς και σε βάθος το Σύνταγμα, πράγμα που δεν φαίνεται από το περιεχόμενο και το πνεύμα της δήλωσής του στο οποίο ταυτίζει τη Δικαιοσύνη με την κυβέρνηση.

»Ο κ. Ανδρουλάκης, πίσω από τα βαρύγδουπα λόγια, ομολογεί ότι θέλει μια Δικαιοσύνη à la carte, μια Δικαιοσύνη που θα κινείται με βάση τις δικές του απόψεις και πολιτικές επιδιώξεις. Η Κυβέρνηση, αντίθετα, σέβεται και τιμά την ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη απροϋπόθετα: δίχως αστερίσκους και υποσημειώσεις. Η διαφορά μας είναι χαοτική και αποκαλυπτική».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Πηγή