Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έχει τελειώσει ακόμα με τις μεταγραφές του.

Αρκετά δυναμικά κινήθηκε ο Ολυμπιακός στις μεταγραφές του Ιανουαρίου, κάνοντας δικούς του τους Καρβάλιο, Κεϊτά και Φαντινγκά.

Οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν τόσο με γνώμονα το παρόν αλλά και το μέλλον, γι αυτό ήρθαν και οι προσθήκες των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών.

Όπως αναφέρει το Sportime της Παρασκευής και η στήλη «Agent Greek», οι περισσότεροι πιστεύουν πως οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν. Έχει μια δόση αλήθειας αλλά καλό θα είναι να μην το δένουμε κιόλας.

Δηλαδή έως και τη Δευτέρα (31/1) ας μείνει ανοιχτό ότι δεν αποκλείεται να γίνει μια τελευταία προσθήκη. Σε ποια θέση; Μα του αριστερού μπακ φυσικά.

Ο Ρέαμπτσιουκ θα πάει όσο πάει στη σεζόν και θα περιμένει το τέλος της για να ξεκουραστεί. Ο Καρμπόβνικ αφού έμεινε αμανάτι μπορεί να πάρει κι άλλο χρόνο συμμετοχής αλλά δε θα πρέπει να αποκλειστεί και άλλη προσθήκη στη θέση στο ρόστερ.

Οι ημέρες φεύγουν μέχρι και το τέλος της μεταγραφικής περιόδου αλλά γενικά οι Ελληνικές ομάδες και ειδικά ο Ολυμπιακός μας έχουν συνηθίσει σε κινήσεις στο παρά πέντε.

Λογικό, αφού οι τιμές συνήθως πέφτουν και ανοίγονται περισσότεροι δρόμοι για κάτι που φαινόταν μέχρι πρότινος δύσκολο.

sportime.gr