Τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο πλαίσιο των «32» του Europa League έκανε γνωστό, μέσω ανακοίνωσης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν πως η τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 25 ευρώ και ο τρόπος πληρωμής είναι μόνο με μετρητά.


Κανείς στον Ολυμπιακό δεν πρέπει να ξεχάσει τι έγινε με την Λαμία

Η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων»:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της φάσης των 32 του UEFA EUROPA LEAGUE απέναντι στην ARSENAL, που θα διεξαχθεί στο «EMIRATES STADIUM» την Πέμπτη 27/02/2020 στις 20:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτήριων του αγώνα, καθημερινά (10:00 – 18:00), από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και κάρτα φίλαθλου του Ερασιτέχνη.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν εισιτήριο, θα μπορούν τις ανωτέρω ημέρες και ώρες να αγοράσουν με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας τους και το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς τους.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 25€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


to10.gr