Ένας νέος, ισχυρός, επιχειρηματικός πυλώνας σε Ελλάδα και Νοτιοανατολική Ευρώπη δημιουργήθηκε έπειτα από την ολοκλήρωση της εξαγοράς της κατασκευαστικής εταιρείας Άκτωρ από τον Όμιλο Intrakat.

Πρόκειται για μία σημαντική επιχειρηματική συμφωνία που παράγει αξία για την οικονομία και την κοινωνία και καθιστά τον Όμιλο Intrakat καταλυτικό παίκτη της αγοράς στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Όμιλος Intrakat διαθέτει χαρτοφυλάκιο 370 έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη σε Ελλάδα και εξωτερικό, επενδύοντας σε ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο δραστηριοτήτων στις Κατασκευές, τις Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, τις Παραχωρήσεις Υποδομών, τα Έργα Περιβάλλοντος, την Ενέργεια και τον Τουρισμό.

Έχοντας την ισχυρή εμπιστοσύνη των μετόχων του, ο Όμιλος Intrakat επιδιώκει να αποτελέσει ισχυρό παράγοντα για την αναβάθμιση και την μεγέθυνση της οικονομίας της χώρας.


megatv.com

Ακολουθήστε το agrinio24.gr στο GoogleNews. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή!!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.