Γράφει στίχους και ανεβάζει βίντεο μέσα από το κελί της Β’ πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού, ο πρώην παίκτης reality που στις 13 του περασμένου Αυγούστου «μπούκαρε» στο Εφετείο φορτωμένος με 1,5 εκατομμύριο ευρώ και ναρκωτικά.

Όπως φαίνεται από τα βίντεο που παρουσιάζει το protothema.gr, o Βασίλειος Γοργολιτσας επτά μήνες πίσω από τα κάγκελα ξεκίνησε εδώ και έναν μήνα να δραστηριοποιείται και πάλι στα social media και στο προφίλ του στo facebook να ανεβάζει τραγούδια μέσα από το κελί.

Με «όπλο» του μια κιθάρα ο 34χρονος drug dealer και εκδιδόμενος σε «ροζ» σελίδα γνωριμιών για άνδρες, φαίνεται καθαρά μέσα στον χώρο του κελιού της Β’ πτέρυγας να τραγουδάει και άγνωστο πώς, κάποιος να κινηματογραφεί την καλλιτεχνική του δραστηριότητα. Μάλιστα κατά καιρούς ανεβάζει και stories αλλά και σχόλια κάτω από τα βίντεο με φίλους και θαυμαστές του.

alexandros-papaioannidis
Ο δικηγόρος του Βασίλειου Γοργολίτσα, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης

Την ίδια ώρα, το δικαστήριο λένε οι πληροφορίες έχει προσδιοριστεί στις αρχές Απριλίου, ενώ όπως τονίζει ο δικηγόρος του κ. Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ο εντολέας του αναμένει τη δική προκειμένου να δώσει εξηγήσεις ενώπιον των φυσικών δικαστών.

protothema.gr