Η ΠΑΕ Παναιτωλικός την Πέμπτη (02/06) αθωώθηκε από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για το περιστατικό στοιχηματισμού του πρώην γενικού αρχηγού, Χρήστου Κουτσοσπύρου σε κίτρινη κάρτα του Ντέρεκ Κορνέλιους στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Η ομάδα του Αγρινίου γλίτωσε την ποινή του υποβιβασμού και τιμωρήθηκε μόνο με χρηματικό πρόστιμο, ενώ σήμερα εξέδωσε ανακοίνωση για τη νίκη την οποία πέτυχε στη δικαστική αυτή «μάχη» και ευχαρίστησε όσους της συμπαραστάθηκαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εξ’ αρχής είχαμε εκφράσει την βεβαιότητα ότι θα επιβεβαιωθεί ξανά το ήθος και η ακεραιότητα της ομάδας μας, όπως επίσης ότι ο Παναιτωλικός θα βγει νικητής και πιο δυνατός από την περιπέτεια που επιχείρησαν να τον εμπλέξουν.

Μετρήσαμε φίλους και ήταν τόσοι πολλοί εκείνοι που διατράνωσαν την πίστη τους για την καθαρότητα του Παναιτωλικού. Φίλαθλοι απ’ όλοι την Ελλάδα, χιλιάδες Αιτωλοακαρνάνες, εκπρόσωποι αρχών και φορέων, φυσικά πρόσωπα, πήραν ξεκάθαρη θέση και δημιούργησαν μια μεγάλη ασπίδα. Τους ευχαριστούμε.

Δηλώσαμε την εμπιστοσύνη μας στη δικαιοσύνη και με την αρωγή των έγκριτων νομικών μας, επιβεβαιώθηκε ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας και επικυρώθηκε με την απόφασή της, ότι ο Παναιτωλικός ήταν, είναι και θα παραμείνει Αθλητικός, Πολιτιστικός και Φιλεκπαιδευτικός Οργανισμός, με αρχές και αξίες τις οποίες πιστά υπηρετεί στην 96χρονη πορεία του.

Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο, με στόχο να δυναμώνουμε κάθε ημέρα, δίνοντας χαρά και υπερηφάνεια στους φιλάθλους μας. Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΙΚΑΜΕ! Ενωμένοι πάμε για τις επόμενες νίκες!»