Σε ποια θέση ενδέχεται να μην κάνει μεταγραφή ο Παναιτωλικός.

Νωθρά έχει ξεκινήσει (και) ο Παναιτωλικός μεταγραφικά έως τώρα. Μόνο κινήσεις συμπληρωματικών έχει κάνει περιμένοντας την εκδίκαση της υπόθεσης του προστίμου που του έχει επιβληθεί. Η έκβασή του θα παίξει ρόλο για το μπάτζετ.

Ταυτόχρονα διερευνητικές επαφές με παίκτες γίνονται. Έχουν πέσει στο τραπέζι και περιπτώσεις αρκετές καλές. Μόνο που παρατηρείται προς το παρόν διστακτικότητα στο κάτι παραπάνω. Φορ, εξτρέμ και στόπερ είναι τρεις θέσεις που ίσως γίνει το κάτι παραπάνω.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει μιλήσει με τον Χατζηθεοδωρίδη για το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις για εκεί. Όσον αφορά το δεξί άκρο της άμυνας, προς το παρόν δεν κινείται κάτι.

Στο Αγρίνιο κάνουν δεύτερες σκέψεις για το αν πρέπει να αποκτηθεί παίκτης εκεί. Για την ακρίβεια από το φινάλε της σεζόν που μας πέρασε δεν ήταν σίγουροι. Για δεύτερη λύση υπάρχει ο Αποστολάκης και σε πρώτη φάση έχει πέσει στο τραπέζι το να ξεκινήσει η σεζόν με βασικό τον Λιάβα. Ο 21χρονος προέρχεται από έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό. Εάν δείξει στα φιλικά πως έχει επιστρέψει πλήρως, τότε θεωρείται αρκετά πιθανό το να πάει ως έχει ο Παναιτωλικός. Σε κάθε περίπτωση δεν αποτελεί προτεραιότητα τώρα ο δεξιός μπακ. Το καταλαβαίνει κανείς και από τα όσα λένε οι διοικούντες με διάφορους μάνατζερ.

sportime.gr